Asociatyvi nuotr.

Kriminalai

Girtas ukmergiškis „pasižymėjo“ Vilniuje

Jau tampa neišvengiama tradicija, kad policijos pareigūnams didmiesčiuose vykdomų reidų metu pavyksta sučiupti po kelis girtus vairuotojus. Naktį iš sausio 13 į sausio 14 dieną šią procedūrą savu kailiu galėjo pajusti ir ukmergiškis. Tiesa, jis lengvai nepasidavė ir pareigūnams teko paprakaituoti norint nubausti pažeidėją.

Apie 1 valandą nakties sostinės Geležinio vilko gatvėje policininkai stabdė „Volvo“. Automobilis šiam reikalavimui nepakluso – prasidėjo gaudynės. Bėgliai nuskuodė Šeškinės mikrorajono link. Ties Šeškinės gatve pareigūnams pavyko mašiną sustabdyti. Automobilyje sėdėjo trys jauni vyrai. Vairavo girtas ukmergiškis, kuris įpūtė 1,08 prom.

Už lengvą girtumo laipsnį nusižengusiam vairuotojui baudžiamoji atsakomybė negresia, tačiau paaiškėjo, kad ukmergiškis jau buvo baustas dėl to, jog vairavo neblaivus.

Vaikinui gresia nemenka bauda už tai, jog nestojo pareigūnų stabdomas bei vairavo automobilį būdamas neblaivus ir neturėdamas tam teisės. Bauda gali būti ne vienintelis galvos skausmas šiam neatsakingam vairuotojui. Teismas spręs, ar konfiskuoti automobilį, kuris priklausė naktinio pasivažinėjimo po sostinę metu greta sėdėjusiam vyrui.

Mašina uždaryta į saugomą aikštelę, aplinkybės tiriamos.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas