Asociatyvi nuotr.

Kriminalai

Užpultas siuntas gabenęs kurjeris

Sausio 11-ąją, apie 15.20 valandą, policijai pranešta, kad Pivonijos seniūnijos Žuklių kaime užpultas į Žvejų gatvę užsakytas prekes atvežęs pervežimo įmonės „Venipak“ kurjeris.

Išlipus iš automobilio prie jo pripuolė du nepažįstami vyrai. Vienas iš jų buvo su kauke ir grasino šaunamuoju ginklu. Kurjeriui buvo liepta grįžti atgal į mašiną bei važiuoti link Urnėžių kaimo, kur užpuolikai buvo palikę savo transporto priemonę. Į ją kaukėti nepažįstamieji perkrovė gabentas prekes. Vagišiai pasisavino du termovizorius – naktinio matymo prietaisus, naudojamus medžioklėje žvėrių aptikimui, kurių vertė  – 5 800 eurų. Taip pat užpuolikai pagrobė iš klientų surinktus 686,39 Eur,  penkias siuntas su kitomis žmonių užsisakytomis prekėmis, kurių vertė tikslinama, bei mobiliojo ryšio telefoną „Samsung S4“, kainuojantį apie 200 eurų.

Po apiplėšimo „Venipak“ kurjeris lipnia juosta surištomis rankomis paliktas automobilyje. Išsilaisvinęs darbuotojas „skeneriu“ – mobiliuoju elektroniniu įrenginiu – apie įvykį pranešė policijai.

Pasak rajono Policijos komisariato pareigūnų,  dėl šio nusikaltimo pradėtas ikiteisminis tyrimas, jį vykdys Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas