Sportas

Metų pradžia pergalių neatnešė

Ukmergės „Vilkmergės“ krepšininkės tęsia savo kovą Lietuvos moterų krepšinio lygoje. Deja, pergalių iškovoti vis dar nepavyksta.

Pirmuoju naujų metų maču ukmergiškės pradėjo lygos trečiąjį ratą. Jų varžovėmis buvo Klaipėdos „Fortūnos“ krepšininkės. Prieš pat didžiąsias metų šventes dviem krepšininkėmis pasipildžiusi  „Vilkmergės“ ekipa nebeleidžia savęs skriausti taip, kaip tai buvo įprasta sezono pradžioje. Vis dėlto iki pergalių komanda dar nepribrendo.

Mačo pradžia klostėsi apylygiai. Po pirmo kėlinio viešnios iš Klaipėdos pirmavo trimis taškais. Taiklių tolimų metimų dėka antrame ketvirtyje varžovėms pavyko atitrūkti. Ekipas skyrė dviženklis pranašumas, kuris laikėsi beveik visą likusį rungtynių laiką.

Ukmergiškės keliomis sėkmingomis atkarpomis vertė nervintis varžovių trenerį, tačiau pakovoti dėl pergalės taip ir nebuvo galimybių.

Galutinis rungtynių rezultatas – 76:58 „Fortūnos“ naudai.

Rezultatyviausiai ukmergiškių gretose rungtyniavo Olivija Braun, pelniusi 27 taškus, Martyna Petrėnaitė pridėjo 9 taškus.

Varžovių ekipoje nesulaikoma buvo Andra Gabalytė, surinkusi 26 taškus.

„Vilkmergė“ po 13 rungtynių neturi nė vienos pergalės ir užima paskutinę, septintą vietą lygoje. Turnyre pirmauja Marijampolės „Sūduva“ su 11 pergalių ir 1 nesėkme.

Kitas rungtynes „Vilkmergė“ žais šeštadienį Šiauliuose prieš vietos „Šiaulių-Universitetą“.

Dainiaus VYTO nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas