Sportas

„Olimpas“ pralaimėjo Plungėje

Po pergalingo ketvirtadienio starto RKL A divizione Ukmergės „Olimpo“ laukė šeštadieninė kelionė į Žemaitiją. Čia mūsų varžovais buvo Plungės „Olimpas“. Deja, pratęsti pergalių serijos nepavyko.

Po tolimos kelionės į šalies vakarus ukmergiškių laukė nesvetingai juos sutikti pasiruošę Plungėsa komandos sirgaliai, kurie rungtynių metu užkūrė tikrą pirtį. Vis dėlto susitikimo pradžioje ši atmosfera jiems nedavė tiek, kiek šeimininkai norėjo. Ukmergiškiai mačą pradėjo gerai ir po pirmo kėlinuko pirmavo 24:19.

Vis dėlto šios persvaros išlaikyti nepavyko. Šeimininkai pradėjo geriau kovoti dėl atšokusių kamuolių, sėkmingai metė iš toli ir nutolo. Nors dėjo dideles pastangas, grįžti į rungtynes mūsiškiams nepavyko. Galutinis rungtynių rezultatas – 81:70 Plungės „Olimpo“ naudai.

Daugiausia taškų Ukmergės „Olimpo“ gretose pelnė Modestas Gilys 22 (6/7 tritaškiai), Eduardas Rogačiovas 20 (9 atkovoti kamuoliai).

Plungės ekipoje rezultatyviausiai žaidė 17 taškų įmetęs Eimantas Žilius.

Ukmergės „Olimpo“ treneris Paulius Šermukšnis po rungtynių teigė, kad komandai tai buvo geras patikrinimas. „Žaidėme labai specifines rungtynes. Žemaitijoje atmosfera buvo tikrai priešiška, tačiau mums, kaip jaunai komandai, tai tuo pačiu yra ir grūdinantis dalykas. Sezono pradžioje tokios rungtynės gali išeiti į naudą. Pamatėme, ko dar trūksta. Turime išmokti žaisti, kai aplink visi yra prieš mus. Buvo epizodų, kai galėjome perlaužti rungtynių eigą, tačiau vietomis tiesiog perspaudėme“, – sakė jis.

Kitas rungtynes Ukmergės „Olimpas“ žais šeštadienį, 14 valandą, namuose prieš Kretingos „Kretingą“.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas