Pedagogų susitikimo akimirka. Danieliaus KARALIO nuotrauka.

Kultūra

Veteranus subūrė Rugsėjo 1-oji

Jadvyga JUZĖNIENĖ

Mokytoja

Rugsėjo 1-osios bei Mokslo ir žinių dienos šventėje dalyvavo net 49 Ukmergės mokytojų veteranų klubo „Dar ne ruduo“ nariai. Džiaugiamės, kad mums buvo sudarytos sąlygos pabūti šiame susibūrime, nuoširdžiai pabendrauti, pasiklausyti pasisakymų, pasakojimų. Kartu galėjome praturtinti ir savo žinias.

Šventę vedė klubo vadovė Danutė Gelūnienė ir Nijolė Kaselienė. Su įdomumu klausėmės Kraštotyros muziejaus muziejininko Raimondo Ramanausko pasakojimo apie Ukmergės miesto švietimo istoriją. Klubo narys Steponas Jankeliūnas kvietė, kad nepražūtų praeityje sukurti dvasios turtai, savo patirtį perduoti jaunajai kartai. Į diskusiją įsijungė ir savo mintimis dalijosi Valerija Naraškevičienė, Stasė Bieliakienė, Antanas Skapas ir kiti.

Dainomis susibūrimą papuošė Olgos Kočiubėj suburtas ir muzikės Audronės Baronienės paruoštas ansamblis „Dar ne ruduo“. Pasveikinome ir jubiliatus. Sukaktis švenčiantiems Liolei Degteriovai, Irenai Pinkevičienei, Albinui Diečkui ir Genutei Gricienei įteiktos gėlių puokštės ir Leokadijos Staškūnienės megzti suvenyrai.

Kartu praleistas laikas, suteikęs daug malonių įspūdžių, bendravimo džiaugsmo, minčių ateities veikloms, prabėgo tarsi akimirksniu. Dėkojame organizatoriams ir laukiame naujų susitikimų.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas