Motociklas pateko po krovininiu automobiliu.

Kriminalai

Ilgojo savaitgalio išvakarėse dužo automobiliai, buvo sužeistų

Ilgojo Joninių savaitgalio išvakarėse, ketvirtadienį, kai karštis ką tik pradėjo alinti žmones, o pilnatis dar nebuvo išsklaidžiusi savo kerų, Ukmergėje pasipylė eismo įvykiai – vairuotojai sukėlė net tris avarijas. Jų metu darbo turėjo ir greitosios medicinos pagalbos medikai.

Susidūrė automobilis ir motociklas

Kelios minutės po vidurdienio į miesto centrą skubėjo medikai ir policijos pareigūnai. Čia, Kauno gatvėje, susidūrė krovininis automobilis ir motociklas.

Avarija įvyko, kai nuo Kauno pusės važiavusiam motociklininkui kelią užkirto vienos Ukmergės įmonių krovininis automobilis. Pastarasis iš Kauno gatvės suko į kairėje esantį vidinį kiemą, nors šioje vietoje eismo taisyklės tą daryti draudžia. Krovininio automobilio vairuotojas teigė nepastebėjęs iš priešpriešos atvažiavusio motociklininko.

Liudininkų teigimu, motociklo greitis nebuvo didelis, nes vidudienį eismas miesto centre buvo gana intensyvus. Po smūgio motociklo vairuotojas skundėsi skausmu rankoje ir šone. Greitosios medicinos pagalbos automobiliu nukentėjusysis buvo išgabentas į ligoninę.

Kelią motociklui pastojusio krovininio automobilio vairuotojas nebuvo linkęs pripažinti savo kaltės ir teigė, jog, jo manymu, motociklininkas Kauno gatvėje važiavo degant draudžiamam šviesoforo signalui.

Įvykio vietoje dirbo gausios rajono Policijos komisariato pareigūnų pajėgos. Policininkams kurį laiką miesto centre teko reguliuoti eismą. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Į avariją pateko kūdikis

Priešais automobilį netikėtai išpuolė berniukas.

Priešais automobilį netikėtai išpuolė berniukas.

Nepraėjus nė pusvalandžiui po eismo įvykio Kauno gatvėje, automobiliai dužo ir V. Kudirkos-Vaižganto gatvių sankryžoje. Deja, šįkart vėl nebuvo apsieita be medikų pagalbos.

Avarija įvyko, kai iš šalutinės Vaižganto gatvės automobiliu „Mercedes-Benz“ važiavusi jauna mama nepraleido pagrindine V. Kudirkos gatve važiavusio „Opel“. Įvykio kaltininkės automobilis trenkėsi į šoninę galinę opelio dalį. Pastarąjį gerokai sumėtė ir jis sustojo tik už kelių dešimčių metrų, priešpriešinėje eismo juostoje.

„Mercedes-Benz“ automobilyje, specialioje kėdutėje, buvo kūdikis. Nors akivaizdžių sužalojimų nesimatė, mažylis kartu su mama greitosios medicinos pagalbos automobiliu apžiūrai buvo išvežtas į ligoninę.

Vaikas staiga išbėgo į gatvę

Į eismo įvykio vietą V. Kudirkos-Vaižganto gatvių sankryžoje skubėjo medikai ir policijos pareigūnai.

Į eismo įvykio vietą V. Kudirkos-Vaižganto gatvių sankryžoje skubėjo medikai ir policijos pareigūnai.

Eismo įvykis V. Kudirkos ir Vaižganto gatvių sankyžoje nebuvo paskutinis tą ketvirtadienį. Vakare, apie 20 valandą, greitosios pagalbos medikai ir policijos pareigūnai skubėjo į Darbininkų gatvę. Čia buvo patrenktas vaikas.

Eismo įvykyje dalyvavusio automobilio „Ford Focus“ vairuotojo teigimu, jis važiavo Darbininkų gatve ir nebuvo spėjęs įsibėgėti daugiau nei 30 ar 40 kilometrų per valandą greičiu, kai staiga iš kairėje esančios garažų teritorijos per atidarytus vartus į važiuojamąją kelio dalį išbėgo vaikas. Vairuotojas pasakojo, kad nukentėjusysis bėgdamas atsitrenkė į automobilio priekinę dalį bei galva išdaužė priekinį stiklą. Anot liudininkų, berniukas smarkiai susitrenkė galvą, buvo akivaizdžiai matomi išoriniai sužalojimai.

Operatyviai į įvykio vietą atvykęs greitosios medicinos pagalbos ekipažas nukentėjusįjį išvežė į ligoninę.

AUTORIAUS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas