K. Valaišienė.

Žmonės

Vilniaus PPAR Ukmergės filialas turi naują vadovą

Nijolė STUNDŽIENĖ

Nuo kovo 20 dienos Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų (PPAR) Ukmergės filialo direktore dirba Karolina Valaišienė.

Kaip „Gimtajai žemei“ sakė Vilniaus PPAR Korporatyvinių reikalų skyriaus vadovė Gintarė Danilevičė, iš Ukmergės filialo pasitraukus ilgamečiam direktoriui Regimantui Baravykui, filialas liko be vadovo, bet savo veiklą vykdė.

„Po susitikimo su Ukmergės filialo nariais buvo aptarti jų poreikiai ir filialo veiklos ypatumai. Pagrindiniai narių išsakyti lūkesčiai buvo tokie, kad naujasis direktorius būtų gerai vietiniams verslininkams žinomas, visuomeniškas ir aktyvus. Kadangi K. Valaišienė turėjo vertingos patirties ankščiau dirbdama LR Žemės ūkio rūmuose ir buvo rekomenduota ne vieno nario, atitiko filialo vadovui reikalingas kompetencijas, jai suteikta galimybė suburti regiono verslus į stiprią bendruomenę“, – apie pasirinktą kandidatūrą į direktorės pareigas kalbėjo G. Danilevičė.

Vilniaus PPAR Ukmergės filialas, kuris įsikūręs Kęstučio a. 7, išduoda kilmės sertifikatus, organizuoja mokymus, seminarus ir kitas veiklas. Šiuo metu Vilniaus PPAR nariais yra apie 20 Ukmergės įmonių.

K. Valaišienė studijas yra baigusi Jungtinėse Amerikos Valstijose, „Moraine Valley“ kolegijoje, vertingos patirties įgijusi LR Žemės ūkio rūmuose dirbdama savivaldos organizatore Širvintų ir Ukmergės rajonuose. Šiuo metu Karolina yra UAB „Dakajus“ direktorė, taip pat ji – aktyvi ūkininkė.

„Esu labai dėkinga už šią puikią galimybę ir su džiaugsmu priimu šį iššūkį. Atsakingai imsiuosi naujų pareigų ir sieksiu suvienyti Ukmergės ir aplinkinių regionų verslus. Laukiu susitikimų su visais regiono verslininkais ir maloniai kviečiu visus prisijungti prie mūsų balandžio 9 dieną vyksiančiame Ukmergės verslo forume, kur galėsime susipažinti, aptarti bendradarbiavimo galimybes“, – kalbėjo K. Valaišienė.

Pasak direktorės, Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai balandžio 9 dieną viešbutyje BIG STONE organizuoja Ukmergės verslo forumą „Regioninės plėtros ir tvaraus augimo perspektyvos“. Jame bus galima susipažinti su Ukmergės regiono plėtros galimybėmis ir iššūkiais, pasidalinti geriausia praktika tvaraus augimo srityje, kūrybiškai ieškoti inovatyvių sprendimų ir partnerystės galimybių. Renginyje numatyti ekspertų pranešimai; verslo atstovų, politikų ir savivaldos atstovų diskusijos, ekonomikos apžvalgos ir prognozės, verslo mugė.

Forumo metu susirinkusiesiems bus pristatyta ir naujoji Ukmergės filialo direktorė.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • **** :
    Savu protegavimas! Ir konkurso nebuvo paskelbta ar kokios skelbimo ... Demokratija!
  • Gražuolė :
    Tokia. Super
  • Gal :
    Švogierka?
  • Vat kaip :
    Panašu , kad PPAR ateina galas ...
  • Gintaras :
    Čia tai vadovė bus! Ypač matosi potencialas pažiūrėjęs UAB DAKAJUS verslo rezultatus, geresnio kandidato ir būti negalėjo! :D

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas