Asociatyvi nuotrauka.

Sveikata

Maisto papildų vartojimas gerai sveikatai

Maisto papildai yra labai vertingas įvairių mineralų bei vitaminų šaltinis. Net ir maitinantis sveikai, esant subalansuotai mitybai, dažnai vienų ar kitų naudingųjų medžiagų organizmui pritrūksta. Būtent šiuo atveju ir ateina į pagalbą specialūs maisto papildai, kurių gali būti labai daug įvairių rūšių pagal poreikius. Skaitydami toliau Jūs sužinosite apie maisto papildus bei jų pasirinkimus ir atrasite gera kaina tai, ko labiausiai reikia Jūsų sveikatai.

Kaip išsirinkti maisto papildus?

Maisto papildus renkamasi pagal konkrečius poreikius. Vieniems labai trūksta magnio ar kalio, kiti susiduria su kalcio, geležies ar seleno trūkumu. Tas pats pasakytina ir apie vitaminų trūkumą. Tai labai individualu ir priklauso nuo konkretaus organizmo.

Norėdami sužinoti, kokių medžiagų Jums trūksta labiausiai – atlikite specialų testą. Jo metu sužinosite išsamią informaciją apie visus pagrindinius žmogaus kūnui reikalingus elementus bei jų trūkumą ar perteklių. Pagal tai pasirinksite ir maisto papildus.

Svarbu atkreipti dėmesį į tai, jog kai kurių vitaminų bei mineralų poreikiai yra būdingi visiems, nepriklausomai nuo organizmo būklės. Pavyzdžiui, tamsiuoju metų laiku, kone kiekvienas susiduria su vitamino D trūkumu. Siekiant kompensuoti šį trūkumą, reikia gerti maisto papildus su vitaminu D. Jų esama skirtingo stiprumo pasirinkimų, nuo 1000 iki 5000 TV.

Veganams tuo tarpu labai dažnas vitamino B12 trūkumas, kadangi šis vitaminas daugiausiai gaunamas su mėsa ar žuvimi, tokiu atveju, reikėtų vartoti vitamino B12 lašus ar kapsules.

Platus maisto papildų pasirinkimas pagal sveikatos poreikius

Maisto papildų pasaulis labai platus. Jeigu turite kokių nors sveikatos nusiskundimų, be abejonės, pirmiausia kreipkitės į gydytojus ir naudokitės įprastu jų rekomenduotų gydymu. Maisto papildai puikiai gali padėti kaip papildoma priemonė – imuniteto stiprinimui, geresnei kraujagyslių ir širdies veiklai, nervų sistemai, energijos lygiui pakelti, virškinimo veiklai pagerinti bei kitiems poreikiams.

Metas išsirinkti savo poreikius labiausiai atitinkančius maisto papildus ir pasirūpinti dar geresne sveikata. Tai padaryti visai nesudėtinga – užtenka vos vienos ar kelių kapsulių per dieną ir pasieksite puikius rezultatus.

Daugiau apie kokybiškus maisto papildus bei jų pasirinkimą sužinosite: https://avel.lt/

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas