J. Zimblienė atsisveikino su savo darbine veikla.

Naujausi, Žmonės

Atsisveikino su ilgamete savivaldybės darbuotoja

Vasario 29 dieną rajono savivaldybės vadovai ir administracijos darbuotojai atsisveikino su savo darbinę veiklą baigusia ilgamete Finansų skyriaus vyriausiąja specialiste Jane Zimbliene.

J. Zimblienė savivaldybės administracijoje įvairiose pareigose dirbo ne vieną dešimtmetį. Savo darbinę karjerą pradėjusi Taujėnų seniūnijoje, ilgiausiai dirbo Ukmergės miesto seniūnijoje, o iki vasario 29-osios – Finansų skyriuje.

Už ilgametį profesionalų ir atsakingą darbą, nuoširdų bendravimą ir bendradarbiavimą, energiją, žinias bei sugebėjimus, atiduotus darbui Ukmergės rajono savivaldybei, administracijos direktorė Inga Pračkailė įteikė J. Zimblienei padėkos raštą, palinkėjo būti sveikai, džiaugtis gyvenimu ir laiku sau, šeimai, kelionėms, mėgstamoms veik-loms.

Prie sveikinimų ir linkėjimų prisijungė ir meras Darius Varnas bei vicemeras Eugenijus Kuodelis, Finansų skyriaus vedėja Vida Butkevičienė, Mokesčių skyriaus vedėja Aušra Šičkinienė.

J. Zimblienė padėkojo visiems už parodytą dėmesį ir pagarbą, atsiprašė, jei per tuos darbo metus kažkas buvo ne taip. Moteris patikino, kad dabar dar aktyviau dalyvaus Lietuvos pensininkų sąjungos „Bočiai“ Ukmergės klubo „Viltis“ veikloje.

Šia informacija pasidalino rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja Daiva Zimblienė.

„G. ž.“ inform.

D. ZIMBLIENĖS nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

  • once :
    Pagaliau
  • Pensininkams :
    hana
  • **** :
    Pagarba!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas