Aktualijos, Naujausi

Įkurtas Mokesčių skyrius

Nuo kovo 1-osios rajono savivaldybėje atlikti kai kurie struktūriniai pakeitimai. Vietoj iki šiol buvusio Finansų skyriaus bus du skyriai – Finansų ir Mokesčių.

Rajono savivaldybės administracijos direktorės Ingos Pračkailės įsakymais patvirtinti nauji abiejų skyrių – Finansų ir Mokesčių – nuostatai, kurie įsigaliojo kovo 1 dieną.

Kaip „Gimtajai žemei“ paaiškino rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjo pavaduotoja Daiva Zimblienė, skyrių atskyrimo esmė – vykdomos pakankami skirtingos funkcijos.

„Finansų skyrius ir toliau dirbs su savivaldybės biudžeto formavimu, biudžetinių įstaigų finansavimu, kitais su savivaldybės biudžetu susijusiais klausimais, o naujasis Mokesčių skyrius įgyvendins vietinės rinkliavos ir valstybinės žemės nuomos mokesčio administravimą, išduos licencijas verstis mažmenine prekyba alkoholiniais gėrimais ir tabako gaminiais. Taip rajono gyventojams bus paprasčiau kreiptis į tuos tarnautojus ir specialistus, kurie tiesiogiai vykdo konkrečias funkcijas, ypač tai liečia vietinės rinkliavos ir valstybinės žemės nuomos mokesčio klausimus“, – pasikeitimus komentavo D. Zimblienė.

Finansų skyriaus vedėja lieka Vida Butkevičienė, o Mokesčių skyriui vadovaus buvusi Finansų skyriaus vedėjos pavaduotoja Aušra Šičkinienė.

Kaip teigė D. Zimblienė, bendras abiejų skyrių darbuotojų skaičius nesikeis. Finansų skyriuje dirbs 5 darbuotojai, Mokesčių skyriuje – 6.

Minėtieji struktūriniai pokyčiai rajono savivaldybės administracijoje šiais metais jau ne pirmi. Nuo sausio administracijos darbuotojų gretas papildė 4 nauji valstybės tarnautojai ir darbuotojai, dirbantys pagal darbo sutartis, o Urbanistikos ir infrastruktūros skyrius buvo pertvarkytas į du naujus skyrius: Architektūros ir teritorijų planavimo skyrių bei Statybos ir infrastruktūros skyrių.

Dabar rajono savivaldybės administracijoje iš viso yra 16 skyrių.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Mokesciu skyriui :
    Kaip, UT registruotam asmeniui, su 2 vaikais, gaunant 0 pajamu, gyventi ir isgyventi? Mokestini patikrinima atlikti butina! Metodine medziaga surasyti Ukmerges gyventojams! tarybos nare pasidalins savo patirtimi su rinkejais ... 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑✌️
  • Xi xi :
    Ji dabar fb dievagojasi kaip ji be algos dirba!!! Ir dirbs! Nu nu. Vokelis turbut neblogas, kad ir be algos gali taryboje sedet! Ar pas ja auto vandeniu vaziuoja ...pacios saskaitos apsimoka...va kur jusu zmones eina pinigai, kuriuos renka GRYNAIS keliams, saligatvems, kiemams remontuoti! ir pasak UBU vadovo, turit patis inicijuoti prusidejima!!! nors mokescius jus jau sumokejot!!! Islaikyti gi mat juos reikia ...i vokeli sudet!!! bedarbe, su 0 pajamu, be algos dirbs!!! Bet taryboje ... labai nori likti ... STT turbut turetu susidometi...
  • Tuk tuk :
    Ai Kap gerai suminis nepadidėjo,bet pareigybei į kišenę,po to darbo krūvis didės ir kedžiu dasides
  • Tuk tuk :
    Ai Kap gerai suminis nepadidėjo,bet pareigybei į kišenę
  • Kur :
    apie girtos Balčiūnienės pasivažinėjimą
  • //// :
    Vat taip tampama vadovais, keliamos algos! Be konkurso!!!
  • metro ... :
    Suminis skaicius zmoniu( savu) nepakito...

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas