Aktualijos, Naujausi

Su įmonių ir įstaigų vadovais kalbėta apie einamuosius reikalus

Chrisija KVIETKAUSKIENĖ

Rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė

 

Ukmergės miesto 690 jubiliejinių metų reikalai, socialiniuose būstuose gyvenančių ukmergiškių problemos, pasikeitusi viešųjų pirkimų vykdymo tvarka, tęstinių projektų vykdymas, gyventojų skundų aptarimas, pasirašytos naujų projektų sutartys, pasiruošimo darbai saulės elektrinių parko Ukmergėje statybai, jaunimo reikalai, planuojami projektai, kontaktų su naujais užsienio partneriais užmezgimas – tai tik dalis sausio 25 dieną vykusiame rajono savivaldybės vadovų susitikime su savivaldybei pavaldžių įmonių bei įstaigų (iš viso yra 18) vadovais ar su jų deleguotais atstovais, aptartų klausimų.

Savivaldybės posėdžių salėje surengtą pasitarimą savivaldybės vadovai: meras Rolandas Janickas, mero pavaduotoja Agnė Balčiūnienė, administracijos direktorius Darius Varnas ir direktoriaus pavaduotoja Dalė Steponavičienė pradėjo nuo malonių dalykų ir pasveikino gruodžio mėnesį gimtadienį šventusį UAB „Ukmergės šiluma“ direktorių Vydą Paknį. Taip pat visiems įmonių ir įstaigų vadovams buvo įteikti Ukmergės jubiliejinių 690 metų kalendoriai.

Pirmojo šiais metais pasitarimo metu aptarti svarbiausi darbai, aktualūs klausimai. Kiekvienas įstaigos ar įmonės vadovas pristatė savo įstaigos veiklą, darbus, išsakė pagrindines problemas ir papasakojo apie iššūkius, su kuriais susiduria.

UAB „Ukmergės autobusų parkas“ laikinai direktoriaus pareigas einantis Rimvydas Olšauskas pasidžiaugė, kad netrukus įmonė turės naują atliekų vežimo mašiną, todėl tikimasi, jog atliekų surinkimas vyks sklandžiau.

„Viską pradėjome nuo nulio, atliekų išvežimas buvo nauja mūsų įmonės veikla. Galiu teigti, kad situacija suvaldyta, o susidurdami su iššūkiais įgauname naujos patirties ir gebėjimų. Iššūkiai visada yra postūmis judėti į priekį“, – kalbėjo R. Olšauskas.

Ukmergės kultūros centro direktorė Rasa Graužinienė informavo apie šiais metais laukiančius jubiliejinius renginius, pakvietė visus į teatralizuotą Vasario 16-osios paminėjimo koncertą ir miesto jubiliejaus atidarymo renginį – teatralizuotą meninę kompoziciją „Vilkošvaistės“. O taip pat į tradicinį bėgimą Pabaiskas–Ukmergė ir tradicinį žygį Ukmergė–Pabaiskas. Visi minėti renginiai Ukmergėje vyks vasario 16 dieną.

Kitas toks įmonių ir įstaigų vadovų pasitarimas vyks vasario mėnesį.

AUTORĖS nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas