Asociatyvi nuotr.

Kriminalai

Šventojoje skendusį vyrą išgelbėjo paaugliai

Birželio 3-osios popietę, 15.05 valandą, Bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad Šventojoje, netoli Paupio gat-vės, skęsta žmogus, jis šaukiasi pagalbos. Į nurodytą vietą nuvyko policijos ekipažas, greitosios medicinos pagalbos bei ugniagesių gelbėtojų tarnybos. Atvykus skęstantysis jau buvo ištrauktas į krantą, šalia jo buvo du gelbėtojai – keturio-likmetis A. A. ir penkiolikmetis P. A. N. 37-erių skenduolis buvo sąmoningas, bet neblaivus. Alkotesteriu jam nustatytas 2,64 promilės girtumas. Jis policijos pareigūnams paaiškino, kad nuėjo maudytis, tačiau neapskaičiavo savo jėgų ir pradėjo skęsti. Laimei, netoli buvę du jaunuoliai išgirdo pagalbos šauksmą ir nuskubėjo prie upės kranto. Jiems pakako ištiesti rankas ir ištraukti srovės nešamą vyrą. Nelaimėlį policijos pareigūnai pristatė į namus.

Birželio 2-ąją Lyduokių seniūnijos Antakalnio I k., prie įvažiavimo į sodų bendriją „Pušelė“, nuo kelio patrauktas nuvirtęs medis.                            

Birželio 4-ąją gautas pranešimas iš Paupio gatvės. Skambinęs asmuo sakė, kad kambaryje ant grindų guli kaimynė. Jai greičiausiai sutriko sveikata, ji neatidaro durų. Atvykę gelbėtojai pro langą pateko į namą. Į vidų buvo įleisti policijos pareigūnai ir medikai.

Birželio 5-ąją Ukmergės priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai pranešta, kad Miškų gatvėje dega vieno aukšto apleistas namas. Rūsyje esančioje patalpoje degė sukrautos šiukšlės.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas