Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Laikas apsipirkti! Kokie drabužiai ir aksesuarai turi būti madingos moters garderobe?

Drabužių parduotuvių vitrinos traukia akį. Jose puikuojasi šių metų madingiausių drabužių siluetai. Galbūt laikas apsipirkti? Jei iš tiesų planuojate patobulinti savo įvaizdį ir atnaujinti garderobą, turime Jums patarimą – pirma įsigykite, keletą universalių drabužių ir aksesuarų, kurie laikomi drabužių spintos pagrindu, o tuomet ieškokite to, kas madinga šį sezoną.

Nors visuomet norisi garderobą papildyti naujausių mados tendencijų topuose besipuikuojančiomis suknelėmis ar švarkeliais, tačiau verta pradėti nuo bazinių drabužių. Moterų mada be jų tiesiog negali egzistuoti. Štai daiktų, kurie turi būti kiekvienos madingos moters garderobe, sąrašas.

Džinsai

Madingos moters drabužių spintoje negali trūkti stilingų džinsų. Nesvarbu, įsigysite siaurėjančius ar tolygaus kirpimo mėlynos spalvos džinsus, juos galėsite dėvėti visur ir visada. Tai vienas lengviausiai derinamų drabužių, tinkantis įvairioms progoms. Su jais puikiai atrodo tiek laisvalaikio, tiek formalūs drabužiai.

Balti marškinėliai

Kitas privalomas madingos moters garderobo drabužis yra balti marškinėliai. Nesvarbu, juos derinsite prie džinsų, klasikinių kelnių, šortų, sijono, ar vilkėsite po švarku, liemene, megztiniu, džemperiu – tai universalus drabužis, kuris gali būti bet kokio aprangos derinio pagrindu. Greičiausiai net nereikia daug įtikinėti, kad net pati pilniausia drabužių spinta be baltų marškinėlių gali atrodyti skurdokai.

Odinė striukė

Minkšta odinė baikerių striukė, nepriklausomai nuo to, ar ją vilkėsite ant dailios suknelės, ar derinsite su džinsais, privalo būti madingos moters garderobe. Tai nesenstantis drabužis, kurį galėsite dėvėti metai iš metų, kad ir kokios mados tendencijos vyrautų. Dėl to verta šiek tiek daugiau investuoti ir įsigyti tikrai aukštos kokybės odinę striukę.

Juoda suknelė

Sugalvokite bent vieną progą, kuriai netiktų juoda aptempta suknelė. Ar pavyko? Greičiausiai ne, nes tai be galo universalus drabužis, kuris tinka laisvalaikiui, darbui, ypatingoms šventėms. Šią 90-ųjų įkvėptą suknelę galite dėvėti su švarkeliu, megztiniu, odine ar džinsine striuke, marškiniais ir viskuo kitu, ką tik galite sugalvoti. Rinkitės kelius siekiančią arba vidutinio ilgio juodą suknelę. Vasarą ją galėsite dėvėti su sportbačiais, aukštakulniais ar basutėmis, o žiemą – su pėdkelnėmis ir ilgaauliais batais. Ar gali būti kas nors universalesnio ir madingesnio nei juoda suknelė?

Šilkinė skarelė

Privalomas moterų mados aksesuaras yra šilkinė skarelė, nes ji gali atlikti daugybę vaidmenų madingos moters garderobe. Ją galite dėvėti plaukuose, ant kaklo, vietoj diržo, kaip rankinės puošmeną ar surišti kaip palaidinę. Ar trūksta priežasčių, kad Jūsų garderobą papildytų daili šilkinė skarelė?

Maža juoda rankinė

Apie tai, kad maža juoda rankinė privalo būti kiekvienos madingos moters garderobe, tikriausiai net nereikia daug kalbėti. Ji tokia pat universali, kaip juoda suknelė, o gal net universalesnė. Juoda maža rankinė dera su visais drabužiais ir tinka visoms progoms, tad ją verta įsigyti, jei to dar nepadarėte.

Greitas ir patogus būdas atsinaujinti garderobą – drabužiai moterims internetu. Jei planuojate apsipirkti, būtinai pasvarstykite apie bazinių drabužių įsigijimą.  Jie taps bet kokios stilingos aprangos pagrindu. Naujas madingas drabužis dar labiau sužibės, jei bus derinamas, tarkim, su stilingais džinsais ar odiniu švarkeliu, o derinį papildys daili rankinė ir šilkinė skarelė.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas