Ugnis sunaikino ir pastatą, ir jame buvusį turtą.

Kriminalai, Naujausi

Įtaria, kad namas galėjo būti padegtas

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba gavo 13 pranešimų apie gaisrus.

Kovo 25-ąją, 18.53 valandą, pranešta apie Deltuvos seniūnijos Navikų kaime degantį gyvenamąjį namą. Kai atvyko ugniagesiai, medinis karkasinis namas degė atvira liepsna, stogas buvo įkritęs. Jis sudegė, išdegė ir išardyta apie 40 kv. m perdengimo, apdegė viduje buvę baldai, sienos ir lubos. Taip pat sudegė lauko terasa, nugaišo šuo. Dūmų detektorius namuose buvo įrengtas, tačiau tuo metu, kai kilo gaisras, žmonių nebuvo.

Tuo pačiu adresu gelbėtojai vyko ir kovo 26-osios rytą. 9.31 valandą gautas pranešimas, kad dega namas. Atvykus smilko gyvenamojo namo siena ir apšiltinimo medžiaga. Stogas jau buvo nudegęs. Sudegė ir išardytos sienos.

Nelaimės nuostoliai tikslinami. Policija įtaria padegimą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 187 str. 2 d.

Kovo 26-ąją ugniagesiai vyko į Šešuolių seniūnijos Mišniūnų kaimą, kur vieno aukšto namo dūmtraukyje degė suodžiai. Patikrintos patalpos ir pabudėta. Dūmų detektoriaus name nebuvo. Taip pat šeštadienį suodžiai buvo užsidegę ir Ukmergėje, Vytauto gatvės mūrinio namo kamine.

Per savaitę 9 kartus ugniagesiai vyko gesinti miesto ir kaimo vietovių atvirose vietose kilusių gaisrų. Priešgaisrinės priežiūros specialistų teigimu, šie gaisrai kyla dėl gyventojų neatsakingo elgesio su ugnimi. Specialistai įspėja, jog šiuo metu dėl sausų ir vėjuotų orų sąlygos išplisti ugniai itin palankios, todėl tvarkydami sodybas, daržus žmonės turėtų būti labai atsargūs.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotraukos

Želvoje ugnis pastatus šįkart aplenkė…

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas