Kriminalai, Naujausi

Antakalnio kaime – tris gyvybes nusinešęs gaisras

Gruodžio 21-osios naktį, 2 valandą, Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba gavo pranešimą, kad Pabaisko seniūnijos Antakalnio kaime dega namas, kuriame gali būti žmonių.

Atvykus ugniagesiams atvira liepsna degė Naujojoje gatvėje esantis mūrinis vieno aukšto pastatas, buvusios dirbtuvės, kur buvo įrengtas būstas. 2.17 valandą iš uždūmintos nedidelės patalpos išnešti du žmonės, jiems konstatuota mirtis. 2.28 valandą gaisravietėje darbą pradėjo grandis su kvėpavimo organų apsaugos aparatais (KOAA). Po kelių minučių kitoje patalpoje rastas dar vienas stipriai apdegęs žmogus, jam taip pat konstatuota mirtis.

Dar du nukentėję asmenys išvežti į ligoninę. Vienas jų – sunkios būklės, jis patyrė kūno nudegimus, kitą ištiko šokas.

Gaisro metu išdegė 6×4 m patalpa, kitos patalpos aprūko. Dūmų detektorius nerastas.

Policijos duomenimis, gaisravietėje buvo rasti 34 ir 54  metų vyrų bei 58 metų moters lavonai. Į ligoninę išvežtas 37-erių vyras ir 35 metų moteris. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Pagal žuvusių žmonių skaičių tai vienas tragiškiausių šiemet šalyje kilusių gaisrų. Iki tol buvo registruojamos pavienės žūtys, balandį per gaisrą Anykščių rajone žuvo keturi žmonės – ukmergiškė mergina ir trys vaikai.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

  • / :
    girdejau yra ir su 9 kl.isilavinimu ... Dimensiniai veidai, bet sedi, vadovauja miestui. O kas juos isrinko? Jie gi Lenina mate !!!
  • Cirkqs :
    Prilindę pensijonu i savivaldybe,baisu. Paziurekit youtube ju posedzius, 60% pensininkai. Turbut kameros be pagalbos neisijungia,idomu ka jie baige.. galetu TV pasidometi pvz KK2
  • //// :
    Toj kiskis griz i savivaldybe!
  • XXXX :
    Nu tai Konstitucija gi pasenusi pas agniesa, ko dar norit? ir dar rinksit ja i merus ar i seima, taryba (konservatoriu ikona, ziniu ir morales sablonas)?
  • () :
    A kiek policininku pensininku sulinde??? Savivaldybes pastata renovuoja - siulyciau dar pora aukstu dastatyti, atsiras zentu, marciu, svogeriu norinciu ir galinciu nesvarbju kad nesugebanciu dirbti Rajono labui. Linksmu svenciu!:)
  • //// :
    Getas Ukmerges! Klanas vergus valdo. Ir visi dar juos ir renka, mat demokratija, viskas skaidru!!! Pradedant meru, tarybos narius, i seima! Visi gimines ir artimieji.
  • FL :
    Spalio 6 d. įvyko konkursas užimti Ukmergės rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos vadovo pareigas. Konkursą laimėjo vienintelis jame dalyvavęs pretendentas – 59 metų buvęs Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vadovas Rimvydas Lukošius. Naujose pareigose jis pradės dirbti, kai tik bus gautas atsakymas iš Specialiųjų tyrimų tarnybos. Savivaldybės priešgaisrinė tarnyba be vadovo buvo nuo šių metų gegužės 31 d. Tada šalių susitarimu iš pareigų buvo atleistas ilgametis jos vadovas 63 metų Romaldas Račkauskas. Nuo birželio tarnybos vadovo pareigas laikinai eina šios tarnybos specialistė Rimgita Aleknavičienė – R. Lukošiaus dukra. Vienintelis, pareigas "palaike" dukra,..... Tanybų daug, funkcijos - vaikams mokyklose dovaneles dalinti, juosteles perkirpti???? Todel turim ka turim.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas