Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Šeštadienį – trys neblaivūs vairuotojai

Gegužės 22-ąją, šeštadienį, rajono Policijos pareigūnai prie vairo sulaikė tris neblaivius vairuotojus. Dėl jų padarytos veikos pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal LR BK 281-1 str. 1 d.

Apie 12 valandą Ukmergės mieste, Darželio g., vyras (g. 1969 m.), kuriam teisė vairuoti motorines transporto priemones yra atimta, vairuodamas automobilį „Audi A4“ įvažiavo į tvorą ir ją apgadino. Kaltininkas pasišalino iš eismo įvykio vietos ir iki jo aplinkybių nustatymo vartojo alkoholį. 12.50 valandą alkoholio kiekio matuokliu vairuotojui nustatytas 3,25 promilės apsvaigimas.

Tą pačią dieną, apie 17.30 valandą, kelyje Kaunas–Zarasai–Daugpilis, Laibiškių k., vyras (g. 1977 m.), pažeisdamas Kelių eismo taisyklių 14 p. reikalavimus, numatančius draudimą vairuoti transporto priemonę neblaiviems asmenims, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio vairavo automobilį „Citroen Jumper“. 17.38 valandą tikrinimo metu nustatyta, kad vairuotojo iškvėptame ore yra 3,37 promilės etilo alkoholio koncentracija.

Tokį pat nusižengimą padarė ir dar vienas vyras (g. 1989 m.). Apie 21.35 valandą kelio Musninkai–Čiobiškis–Gelvonai–Vytinė 40 km jis, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, vairavo automobilį BMW 330. 21.59 valandą atlikto pakartotinio tikrinimo metu nustatyta, kad vairuotojo iškvėptame ore yra 2,52 promilės etilo alkoholio.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas