Naujausi, Nuomonių telefonas

Dar reikės palaukti

Genovaitė KAZIELIENĖ

A. Smetonos gatvėje gyvenantis pensininkas norėjo žinoti, kada bus tvarkoma ši gatvė: „Aplink esančios Vasario 16-osios, Ramygalos gatvės sutvarkytos, išasfaltuotos, o mes, dalis gyvenančių A. Smetonos gatvėje, esame pamiršti. Negana to, turime kęsti tikrą genocidą – kai buvo rekonstruojama Vasario 16-osios gatvė, visas eismas vyko mūsų gatve, baigė ten darbus – prasidėjo statybos buvusio karinio miestelio teritorijoje. Didžiuliais sunkvežimiais vežami kroviniai, tad mašinos ne tik gadina dar išlikusį asfaltą, bet ir kelia didžiulį triukšmą. Negana to, kad gatvė duobėta, joje net nėra šaligatvių. Girdėjau, kad tvarkomas A. Smetonos dvaras, ten vyksta renginiai, dabar net laiškus vaikai kviečiami rašyti ir mesti į ten pastatytą dėžutę. O prestižine turinti būti gatvė visiškai apleista – aišku, niekas čia svečių neveža ir jos nerodo. Kada pagaliau valdžia susirūpins tokia padėtimi?“

Savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas informavo, kad A. Smetonos gatvės likusi nesutvarkyta dalis bus rekonstruojama tuomet, kai bus pabaigtas buvusio karinio miestelio projektas. „Dabar neracionalu tai daryti – karinio miestelio teritorijoje dirbanti sunkiasvorė technika greitai suniokotų naujai paklotą asfalto dangą“, – teigė administracijos direktorius.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ukmergietis. :
    Ukmergietis. Varno dainelė visiškai kitokia negu buvo prieš rinkimus. Artėja nauji rinkimai į savivaldą, ar vėl neužčiulbės lakštingala.
  • Haha :
    Kiek laukti? Prastai plaunasi?!?! €€€
  • /// :
    Tai kas ten per asfaltas, kad per 6 men. bus suniokotas?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas