Aktualijos, Naujausi

Trūko laidai, virto medžiai, vertėsi automobiliai…

Dėl šiomis dienomis iškritusio gausaus sniego eismo sąlygos yra labai sudėtingos. Nors keliai nuolat valomi, Ukmergės rajone ypač sunkiai pravažiuojami tapo krašto keliai. Sniegas suplūktas, labai slidu, o miškingose vietovėse pravažiavimus dažnai užkerta dėl storo sniego sluoksnio lūžtantys medžiai, krentančios jų šakos.

Ukmergės rajono policijos komisariate sausio 26 dieną užregistruota per 20 įvairių autoįvykių bei pranešimų, susijusių su eismo saugumu.

„Vien sausio 27-osios rytą gauti 7 pranešimai dėl autoįvykių“, – apie intensyvų pareigūnų darbą pasakojo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė.

Trečiadienio naktį, apie 2  valandą, policija informuota, jog kelyje Ukmergė-Vidiškiai, netoli Dukstynos kapinių, ant važiuojamosios kelio dalies nuvirtęs medis, sunku pravažiuoti.

Apie 4.35 valandą pravažiuojantis asmuo pranešė, kad leidžiantis nuo Graužiečių kalno link Ukmergės ant kelio guli 2 medžiai.

Apie 5.05 valandą Lyduokių seniūnijoje, už Siesarties upės tilto, ant važiuojamosios kelio dalies nukrito elektros laidai, užvirto medžiai, kurie užtvėrė kelią.

Apie 5.20 valandą pranešta, kad kelyje Ukmergė-Žemaitkiemis nuvirtę du medžiai, iš kurių vienas blokuoja visą pravažiavimą.

Apie 5.50 valandą į pareigūnus kreipėsi sodų bendrijos „Pušelė“ gyventojai. Jie skundėsi, kad  abu įvažiavimus į sodus –  nuo Ukmergės miesto, Ąžuolų gatvės, ir nuo Molėtų plento – užvertė medžiai, todėl jie negali pravažiuoti.
Apie 7 valandą pareigūnai informuoti, jog kelio Vepriai-Ukmergė 3 kilometre kelias užtvertas dviejų išlūžusių medžių.

Apie 9.15 valandą sulaukta pranešimo, kad važiuojant nuo Veprių link Gelvonų skersai kelią guli nutrūkęs elektros laidas.  

Sausio 26-ąją, antradienį, taip pat būta nemažai įvykių, susijusių su eismo saugumu.

Apie 15.55 valandą, Ukmergėje, Gruodžio 17-osios gatvėje, dėl gausaus sniego ir pūgos  taip pat buvo nutraukti elektros laidai, kurie nukrito ant važiuojamosios dalies. Pareigūnams teko saugoti įvykio vietą, kol padariniai buvo pašalinti.

Apie 21.50 valandą kelyje Molėtai-Ukmergė, prie pat įvažiavimo į miestą, keleivinis autobusas MB atsitrenkė  į ant kelio nuvirtusį medį. Keleiviai nenukentėjo, išlipę nuėjo link degalinės.

Apie 19.40 valandą sulaukta pagalbos prašymo. Skambinęs asmuo teigė, jog Deltuvos seniūnijos Milašiūnų kaime automobilis blokuoja kelią, labai slidu, negali pajudėti.

Apie 18.45 valandą, kelyje Jonava-Ukmergė, likus 20 km iki miesto, ant važiuojamosios kelio dalies buvo užvirtęs medis.

Apie 18.20 valandą  policijai pranešta, kad važiuojant  nuo Krikštėnų kaimo link Pakertušės, 4-ajame kilometre,  ant važiuojamosios kelio dalies taip pat užvirtę du medžiai, nėra pravažiavimo.

Apie 18 valandą, važiuojant nuo Ukmergės link Graužiečių, ant automobilio AUDI A3 užkrito medis. Vairuotojas nenukentėjo.

Apie 17.20 valandą policija informuota, jog Lyduokių seniūnijoje, Antakalnio I kaime, ant važiuojamosios kelio dalies guli nuvirtęs medis, trukdo pravažiavimui.

Apie 17 valandą taip pat pranešta apie Vidiškių seniūnijos Radiškio viensėdyje ant kelio nuvirtusį medį.  Skambinęs asmuo baiminosi, kad tamsiu paros metu vairuotojai gali nepastebėti kliūties.

Apie 16.15 valandą važiuojant nuo Nuotekų kaimo link Lyduokių, prie Siesarties kalno, pastebėtas ant važiuojamosios kelio dalies užvirtęs medis.

Apie 9.35  valandą,  kelio Ukmergė-Molėtai 14 kilometre nuo kelio nuslydo  ir pusiau apsivertė mikroautobusas RENAULT MASTER. Niekas nenukentėjo.

Policijos pareigūnai ragina vairuotojus sulėtinti greitį ir atsižvelgti į oro sąlygas, įvertinti kelio avaringumą.

„G. ž.“ inform.

Rajono Policijos komisariato ir Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • ŠERKŠNAS :
    Kodėl niekas nesuteikia pagalbos,?Įklimpus, ar pasikabinus ant pusnies....Žmonės paliekami savipagalbai...Pareigūnai pasako rūpinkitės patys, mes padėti negalime......

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas