Aktualijos

Judėjimo kontrolė bus tęsiama

Ilgąjį šventinį savaitgalį Ukmergėje, kaip ir visoje Lietuvoje, buvo vykdoma judėjimo kontrolė. Rajono Policijos komisariato pareigūnams dirbant postuose talkino Lietuvos policijos mokyklos kursantai ir instruktoriai, Lietuvos šaulių sąjungos nariai. Patikros bus tęsiamos ir sutinkant Naujuosius metus bei ilgąjį savaitgalį.

Kalėdiniu laikotarpiu kontrolė buvo vykdoma trijuose įvažiavimuose į miestą: magistraliniame kelyje Kaunas–Zarasai–Daugpilis (ties Kauno g. ir Gerseniškių g. sankryža); magistraliniame kelyje Kaunas–Zarasai–Daugpilis (įvažiavimas į Vytauto g., ties degaline „Viada“); krašto kelyje Vytinė–Vaitkuškis–Ukmergė (įvažiavimas į Vilniaus g., ties Vaitkuškio kaimu). Kiti įvažiavimo į miestą keliai buvo uždaryti techninėmis priemonėmis (pastatyti eismą draudžiantys ženklai ir užtvaros).

Kaip informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, gruodžio 23–27 dienomis Ukmergės postus pravažiavo 7 586 automobiliai, 340 buvo neįleisti ir jiems teko apsisukti. Intensyviausias judėjimas stebėtas gruodžio 23 dieną – į Ukmergę įvažiavo 2 550 transporto priemonių, 118 neįleista.

Gruodžio 24 d. postus kirto 1 880 transporto priemonių, neįleista – 79; gruodžio 25 d. – 665 įvažiavo, neįleista – 29; gruodžio 26 d. – įvažiavo 1 040, neįleista – 63; gruodžio 27 d. – 1 451 įvažiavo, neįleista – 51.

Šiomis dienomis Ukmergės mieste ir rajone eismo kontrolę vykdo mobilūs policijos postai.

Sustiprinta judėjimo kontrolė vėl prasidės nuo gruodžio 31 dienos, 13 valandos. Budėjimas stacionariuose postuose tęsis iki sausio 3 dienos, 21 val.

Informaciją gyventojams policija teikia telefonu 8 700 60 000, darbo dienomis – nuo 7 iki 20 val., o savaitgaliais ir švenčių dienomis – nuo 8 iki 17 val.

„G. ž.“ inform.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Ant :
    A Gal pirmiausia pasimokyk rašyt su pirmokais, tada rašyk. Sakinio be klaidos parašyt nesugeba, o rašo.
  • A :
    Nuotrauka bent idekit zuemis one pavasario

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas