Naujausi, Nuomonių telefonas

Pinigus už bilietą grąžins

Loreta EŽERSKYTĖ

 

Ukmergiškė Regina skundėsi, jog pasijuto apgauta. Moteris į darbą kasdien važinėja miesto autobusu, todėl visada įsigyja nuolatinį bilietą.

„Jį nusipirkau ir lapkričio mėnesiui. Po savaitės, lapkričio 7-ąją, buvo paskelbta, jog visi keleiviai vežami nemokamai. Informacijos apie pinigų grąžinimą neteko perskaityti. Galbūt už nuolatinį bilietą sumokėtus pinigus galima rezervuoti ateičiai – už juos įsigyti nuolatinį bilietą, kai važiavimas vėl bus mokamas…“ – klausė keleivė.

UAB „Ukmergės autobusų parkas“ direktorius Alfonsas Prabišas paaiškino, kad už nuolatinį bilietą sumokėtų pinigų rezervuoti negalima: „Ukmergiškiai, kurie įsigijo lapkričiui nuolatinį bilietą, gali atvykti į Autobusų stotį ir susigrąžinti pinigus už nepanaudotas dienas.“

Direktorius taip pat teigė, kad šiuo metu miesto autobusų reisų skaičius nėra sumažintas – visais maršrutais susisiekimas vyksta taip pat, kaip ir prieš karantino paskelbimą.

Pasak A. Prabišo, nors keleivių miesto autobusuose sumažėjo, reisų skaičius išlaikomas siekiant išvengti spūsčių, kad būtų galima laikytis saugių atstumų. Vis tik vadovas pripažino, kad šiuo požiūriu daug lemia pačių keleivių sąmoningumas: „Mes stebime ir stengiamės reguliuoti keleivių srautus. Tačiau negalime prie kiekvieno autobuso pastatyti papildomai po žmogų, kuris kiekvieną keleivį nuvestų už rankos ir jį pasodintų. Autobusais važiuojantys žmonės patys turi būti supratingi ir saugoti save bei aplinkinius.“

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas