„Kultūra - mūsų dvasios stiprybės šaltinis“, Kultūra

Filmą pristatys žinomi komikai

Ukmergėje bus rodomas naujutėlaitis Lietuvos ir Ukrainos filmas „Pliusas“. Rugsėjo 9 d., 18.30 val., kriminalinę komediją pristatys ir į žiūrovų klausimus atsakys filmo prodiuseris, aktorius, scenarijaus bendraautorius, visoje šalyje žinomas humoristas Artūras Orlauskas, filmo operatorius Remigijus Velička, filmo garso režisierius Kęstutis Ruzgys ir aktorius, scenarijaus bendraautorius Ramūnas Šimukauskas.

Pusantros valandos trukmės filmas įvardijamas kaip kriminalinė komedija. Joje senelio turtus besidalinantys broliai, pasididinti krūtinę trokštanti turtingo ūkininko dukra, minias į maldos namus sutraukiantis žavingas kunigas, netikėtas atokaus miestelio gyventojų radinys pakelėje bei dėl jo užvirusi kova su nevykėliais miesto mafijozais – visa tai tik dalis kriminalinės komedijos „Pliusas“ siužeto detalių.

„Pliuso“ herojai nuolat pateks į komiškas ir neįtikėtinas situacijas, kurių būtent tokios atomazgos, pateikiamos filmo kūrėjų komandos, vargiai besitikės net akyliausi žiūrovai. Mįslės, geras humoras, žmogiškosios peripetijos, meilės duetai ir netikėti siužeto posūkiai – „Pliusas” yra neabejotinai viena pozityviausių lietuviško kino komedijų.

Filmas Ukmergės kultūros centre bus rodomas rugsėjo 7 d., 19.30 val., 8 d., 18.30 val., 9 d., 18.30 val., 12 d., 19.30 val., 13 d., 19.30 val., 19 d., 19.30 val.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas