Nuotrauka iš redakcijos archyvo.

Aktualijos

Atvyko svečių iš užsienio

Į Ukmergės miesto šventę kiekvienais metais atvyksta ir užsienio miestų partnerių delegacijos.

Šįmet sulaukėme 28 svečių iš aštuonių valstybių. Gausiausia – kaimynų latvių iš Lyvanų miesto delegacija – penki žmonės. Jai vadovauja savivaldybės meras Andris Vaivods. Iš Ukrainos atvyko taip pat penki svečiai – trys Podolės Kameneco miesto ir du – rajono atstovai. Tarp jų – miesto vicemeras Vadym Savčiuk, rajono valstybinės administracijos vadovas Vasil Sukač.

Miesto šventėje vieši trys Švedijos Mariestado miesto atstovai – savivaldybės administracijos direktorius Kristofer Svensson, antrasis vicemeras Janne Jansson ir tarptautinių ryšių koordinatorė Lotten Svensson.

Ilgamečiai partneriai iš Lenkijos Tarnovo Podgorne delegavo taip pat tris atstovus – savivaldybės sekretorių Oskar Cierpiszewski, Tarnowo Podgórne savivaldybės tarybos narį Józef Szewczyk, viešųjų ryšių skyriaus vedėją Dorota Błoch.

Iš Baltarusijos sulaukta dviejų miestų – Svisločiaus ir Žodino, atstovų. Tarp jų – Žodino miesto vykdomojo komiteto pirmininko pirmasis pavaduotojas Sergej Konon, Svisločiaus rajono vykdomojo komiteto pirmininko pavaduotoja Oksana Šeiko.

Partneriams iš Vokietijos Bad Langezalcai atstovauja vicemeras Volker Pohler ir dar vienas delegacijos narys, iš Anglijos, Vusterio, atvyko Twinning Association atstovas Terry Cole.

Vengrijos, Kiskunmajsa miestui atstovauja buvęs meras Károly Kiss ir dar du svečiai.

Visų šalių delegacijos šventės metu susipažįsta su miestu, stebi koncertus, kitus pasirodymus, dalyvauja eitynėse.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas