Prie užduočių palinko dainaviškių komanda.

Jaunimas

Komandos varžėsi viktorinoje

Deltuvos pagrindinėje mokykloje vyko protų mūšis-viktorina, skirta Kalbos kultūros metams ir Tarptautinei vaikų knygos dienai. Renginyje dalyvavo Pašilės progimnazijos komanda „Žinių sergėtojai“ (mokytoja Rasa Narkevičienė), Dainavos pagrindinės mokyklos komanda „Atžalynas“ (mokytoja Vilė Mačiulienė) ir Deltuvos pagrindinės mokyklos komanda „Maironiukai“ (mokytoja V. Valatkienė).

Protų mūšį-viktoriną pradėjome šmaikščiais komandų prisistatymais. Vėliau jaunieji kalbos ir literatūros žinovai varžėsi, kas greičiau ir teisingiau atsakys į mokytojų Jolantos Pustovojienės ir V. Valatkienės parengtus klausimus, atliks užduotis, išspręs kryžiažodį.

Įnirtinga kova vyko už kiekvieną tašką. Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad nugalėjo Deltuvos pagrindinės mokyklos „Maironiukų“ komanda.

Sveikindama renginio dalyvius, Deltuvos pagrindinės mokyklos direktorė Dalia Žuklienė sakė, kad kojomis žmogui reikia įaugti į gimtąją žemę, o akimis tegul jis apžvelgia visą pasaulį. To ir linkėjo protų mūšyje-viktorinoje dalyvavusiems mokiniams.

Apie Protų mūšį-viktoriną redakcijai papasakojo Deltuvos pagrindinės mokyklos lietuvių kalbos mokytoja metodininkė V. Valatkienė

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas