pexels.com nuotrauka

Įvairūs

Lietuviai – puoselėja santykius

Lietuviai yra ta tauta, kuri daug dėmesio skiria santuokai, supranta, jog labai svarbu, kad būtų galima sukurti santykius su tokiu žmogumi, kuris jums kelia tik geriausias emocijas. Nors irgi yra gana normalu, kad metų eigoje santykiai yra bene tokie šilti ir jaukūs, tačiau faktas, kad dedant pastangas – juos galima išsaugoti. Svarbiausia imtis kuo daugiau priemonių ir rasti įrankius, kurie Jums labiausiai tinka.

Mažai dėmesio intymumui

Nors lietuviai tikrai stengiasi puoselėti santykius, tačiau dažniausiai intymumas yra atgyvena, kuriai skiriama labai mažai dėmesio. O tai yra tikrai blogai. Intymus gyvenimas – būtinas, kadangi padeda ne tik saugoti santykius, tačiau taip pat ir gerai jaustis tiek fizine, tiek psichologine prasme.

Atkurti net ir gana pavargusius santykius nebus sunku ir tai padaryti galima įtraukus įvairius žaisliukus. Juos galite įsigyti Glamonėk prekybos centre internetu, tad neteks gyvai bendrauti su pardavėjomis lytinio gyvenimo klausimais. O tai daugeliui lietuvių vis dar yra tabu.

Laikomasi gyvenimo kartu – ne dėl noro?

Nors lietuviai yra ta tauta, kuri tikrai, atrodo puoselėja santykius, kadangi poros ilgus metus gyvena santuokoje kartu, visgi, kai kurie pastebi, kad tai yra daroma ne dėl noro būti kartu, tačiau dėl to, kad skyrybos mūsų šalyje vis dar turi gana negatyvią sąsają. Jeigu visas pasaulis jau skiriasi gana laisvai, tai lietuviai vis dar gana kukliai žiūri į skyrybas ir paprasčiausiai sutinka tarsi kentėti santuokoje, tačiau nepapildyti skyrybų statistikos.

Atkurti galima ir pavargusius santykius

Nors su metais dažniausiai santykiai kiek išblėsta, tačiau tai nėra būtinybė. Visgi, kuo daugiau dėmesio santykiams bus skirta – tuo didesnė tikimybė, kad metų eigoje jie išliks švieži. O to dažnas ir siekia.

Atkurti net ir pavargusius santykius tikrai galima. Svarbiausia yra imtis kuo daugiau priemonių. Ne tik kalbėtis su psichologu, tačiau taip pat ir rasti hobius, kurie tinka abiem ir kurie gali tapti Jūsų santykių sujungiamuoju ryšiu.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas