Asociatyvi nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Pasigenda policijos dėmesio

Žiedo gatvėje gyvenantis Vytautas bėdojo, kad mieste nemato policijos pareigūnų. Vyriškis neva ne kartą pastebėjo, ypač Deltuvos gatvėje, prieš eismą važiuojančius automobilius, taip pat nestojančius prie perėjų, viršijančius greitį.

„Susidaro toks vaizdas, kad Ukmergėje nėra policijos, nes vairuotojai nuolat pažeidinėja Kelių eismo taisykles. Jei pareigūnai bent Deltuvos gatvėje dažniau pabudėtų, patys tuo įsitikintų. Dabar mieste automobiliai išvysto ir 100 km/val. greitį… Neseniai ėjau į vaistinę, tai prie perėjos, esančios Kauno gatvėje, prie Technologijų ir verslo mokyklos, gal 10 minučių stovėjau ir nė viena mašina nesustojo, kad mane praleistų“, – pastebėjimais dalijosi vyriškis.

Jis palietė ir dar vieną problemą: „Pastebėjau, kad vairuotojai vis dažniau savo automobilius palieka su veikiančiu varikliu, o patys tuo metu išlipę šnekučiuojasi, į parduotuvę nueina. Mačiau, kaip viena jauna porelė sėdėjo ant suoliuko, o šalia burzgė automobilis. O taksistai, laukdami kliento, tai niekada negesina variklio. Ar taip galima? Juk ne tik eikvojamas kuras, bet ir teršiama aplinka. Tuoj kvėpuoti neturėsime kuo…“

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė informavo, jog su įjungtu automobilio varikliu stovėti yra draudžiama tose vietose, kurios pažymėtos ženklu ,,Gyvenamoji zona“.

„Mieste ir rajone policijos pajėgos patruliuoti skirstomos pagal poreikį. Pastebėjus daromus Kelių eismo taisyklių pažeidimus, galima juos užfiksuoti ir apie tai pranešti www.epolicija.lt arba skubios pagalbos telefonu 112“, – patarė A. Krogertienė.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Gene :
    Nu taip, dar ir policijos darba eiliniai zmones turi dirbti. Absurdas. Aplamai policijos Ukmergeje nebeliko. Kiekviena diena daug kartu pravaziuoju per miesta darbo reikalais. Matau tik prie kaviniu policijos automobilius, nuvykusius pietauti. Ir viskas. Ir kam mieste kameros, jei niekas nieko per jas nestebi? Per centra vis dazniau furos pradejo vazineti, neberodomi posukiai, vaziuojama pries eisma. Nuo paspirtuku jau vemt vercia, visiska betvarke. Tik ziurek per kamera ir bausk. Antraip pavirsim i buduliu miesta.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas