Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Kokia dovana tiktų krikšto tėvams?

Be jokių abejonių, krikštynos viena gražiausių švenčių šeimos gyvenime. Į krikštynas susirenka nemažas būrys artimų žmonių. Šioje sielos šventėje įprasta dovanoti dovanas ne tik krikštijamam vaikui, bet ir krikštatėviams.

Kokios dažniausiai dovanos būna dovanojamos krikšto tėvams?

Įprastai krikšto tėvams dovanojamos personalizuotos dovanos. Pavyzdžiui, yra manoma, jog krikšto mamai tinka dovanoti kokį nors tauraus metalo pakabuką, perlų vėrinį ar gintarinę apyrankę. Aišku, svarbiausia, kad šie aksesuarai nepriekaištingai derintųsi prie aprangos stiliaus ir spalvinės gamos. Ant kurio nors iš papuošalų galima išgraviruoti krikštijamo vaiko vardą ir krikštynų datą. Abiem krikšto tėvams taip pat dažnai būna įteikiamas kryželis ar pakabukas su išgraviruotais atminimui skirtais žodžiais, kad nuolat jiems primintų apie pareigą krikšto vaikui.

Kada dar galima dovanomis pradžiuginti krikštatėvius?

Tiesa, ne vien per krikštynas krikšto tėvai būna apdovanojami. Jei vaiko tėvai palaiko glaudžius ryšius su jo vaiko krikštatėviais, juos pamalonina dovanomis ir per kalendorines šventes, vaiko krikšto sukaktis ar jų gimtadienius. O kai krikšto vaikas tampa suaugusiu, jis ir pats gali savo krikšto tėvams įteikti dovanas. Juk jiems tikrai būna malonu gauti dovanų per Kalėdas bei Velykas.

Kokias dovanas praktiškiausia dovanoti krikštatėviams per didžiąsias metų šventes?

Praktiškiausia krikšto tėvams dovanoti kiekvienam po atskirą gurmanišką dovanėlę per Kalėdas ir Velykas. Be to, tokios dovanos tikrai neliks be dėmesio, nes gardžių dovanų rinkiniai būna supakuoti labai gražiose dėžutėse arba pintinėse. Šiuos rinkinius krikšto tėvams galima atvežti ir kaip šaunias lauktuves, o bendrai su jais praleistas laikas abejoms pusėms tikrai leis patirti daug malonių išgyvenimų.

Ką galima tikėtis rasti lauktuvėms atvežtų gardumynų rinkiniuose?

Tai kas sudėta į skaniųjų valgomų dovanų rinkinius vienodai gali patikti ir moterims, ir vyrams, tad liks patenkinti abu krikštatėviai. Pavyzdžiui, kam gali nepatikti tradicinis šakotis, brandintas obuolių sūris, riešutainis su spanguolėmis ar medus su mėlynėmis. Ypatingu skoniu pasižymi juodasis šokoladas su avietėmis arba kreminiu alaus skonio įdaru, sausainiai su žemės riešutais ir prancūzišku desertu padarytu iš plaktų kiaušinio baltymų. O visa tai galima užsigerti aromatingomis Damasko rožių žiedų arba svarainių arbatomis. Ar begali būti geriau?

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas