Išbandytos žiemos pramogos.

Sportas

Pirmoji šeimų žiemos stovykla

Miglė IVANAUSKIENĖ

Gruodžio 2-4 dienomis Kliepšių kaimo sodyboje „Kaštonas“ šurmuliavo ir aktyviai laiką leido keturiolika šeimų. Penktadienį, pamiršę darbus ir kasdieninę rutiną, visi skubėjo į sveikatingumo stovyklą. Pirmiausia susirinkusieji klausė psichologės psichoterapeutės Loretos Vaičaitytės paskaitos apie vaikų ir tėvų bendravimą ir bendradarbiavimą. Po ramaus pabendravimo rinkomės šokių aikštelėje, kur visų laukė žaviosios Ugnė Malinauskaitė ir Lolita Žižytė.

Antroji diena – kupina veiklų. Rytas prasidėjo žygiu į mišką, o grįžus – susikaupimo laikas: kalėdinių vainikų pynimas ir žvakių liejimas su Kultūros centro Deltuvos skyriaus edukatorėmis Daiva Stimburiene ir Rasa Laskauskiene. Antrosios dienos vakaras baigėsi linksmaisiais žaidimais, pirtimi ir žiemos pramogomis.

Paskutiniąją dieną Inga Kaselienė pakvietė visus išgirsti tylą garse, pažinti tai, kas pamiršta, ir prisiminti save kiek kitokį garsų, kvapų ir prisilietimų sesijoje „Innerdance“.

Trys dienos prabėgo kaip akimirka. Juk nėra geresnio ir nuoširdesnio laiko, kaip laikas su šeima.

Šią stovyklą vykdė ir organizavo sveikatos stiprinimo ir sporto klubas „GABARYTAS“ ir Ukmergės rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuras.

Ukmergiškiai šokių aikštelėje.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas