Aplinką prie konteinerių pažadėjo sutvarkyti.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Akis bado perpildyti konteineriai

Loreta EŽERSKYTĖ

Trečiadienio, lapkričio 16-osios rytą gavome Dariaus ir Girėno gatvės gyventojo nuotrauką, kurioje matyti perpildyta atliekų konteinerių aikštelė. Pasak ukmergiškio, pasikeitus atliekų vežėjui tikėtasi, jog tokių vaizdų mieste daugiau nematysime, deja, ir nauja šluota nesiskiria nuo senosios…

Kaip paaiškino rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjas Aidas Dutkus, pasikeitusio atliekų vežėjo UAB ,,Ukmergės autobusų parkas“ paslauga apima kolektyvinių tik (bendrų) mišrių komunalinių atliekų konteinerių ir jų aikštelių priežiūrą konteinerių ištuštinimo metu. Netvarka yra prie pakuočių ir antrinių atliekų konteinerių. Juos aptarnaujančios įmonės UAB „Ekonovus“ vadybininkė penktadienį (lapkričio 18 d.) informavo, kad minėtus konteinerius ištuštinti atvažiuos šį šeštadienį, lapkričio 19 dieną, o miesto seniūnijos darbuotojai pažadėjo sutvarkyti aplinką prie šių konteinerių.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Monika :
    Tai kad konteineriu anga miniatiurine, niekas netelpa. O popieriaus varpo anga nebent buteliui ikisti. Todel aplinkui toks bardakas. O siuksles galima mesti i bet kuri konteineri mieste, nesvarbu kur gyveni. Pasidomekite, pries rasydami komentarus
  • Rasa :
    Rašo atvažiuos sutvarkys.Reikia,kad būtų tvarkoma pastoviai,o ne tada,kai kas neapsikentes fotografuoja ir informuoja
  • Tadui :
    Patelefonuok Aidui Dutkui tau greit paaiškins ir da ragus įstatys už aviną
  • Kamerosreikia :
    I sia vieta reiktu kamera pastatyti! Nes privaziuoja is velnias zino kur zmones,bet ka ismeta,padangas,siferius,siaip siuksles po remontu.. maisais… dideliais kiekiais.. kelis kartus maciau savomis akimis.
  • Tadas :
    Aplamai, kas cia per konteineriai, jei 10l maisiukas per ta mazyte anga netelpa!!! Koks avinas sugalvojo tokius irengti?
  • konteineris :
    O man nebaisu, juk nevezant siuksliu kokius du menesius, konteineriu nesimatys- nereikes rasyti apie tvarka "prie konteineriu"....bus tiesiog siukles, o veza konteinerius ne siukles gi.
  • Regina :
    O kas darosi prie konteinerių Miskų gatvėjė, baisu !

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas