Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Kodėl išmanusis telefonas ir jo dėklas turi būti du neatskiriami draugai?

Nors ir įsigijus naują išmanųjį telefoną norisi juo grožėtis, nereikėtų pamiršti, kad jo apsauga yra vienas iš svarbiausių elementų. Šiuolaikinėje rinkoje galima rasti įvairiausių būdų, kaip tai padaryti – gausybė ekranų plėvelių ir nugarėlės dėkliukų, todėl galėsite atrasti būtent tą, kuris jums yra patogiausias ir tinkamiausias. Tam, kad galėtumėte pasirinkti teisingai, pirmiausiai turite sužinoti iš kokių variantų galite pasirinkti.

Kokie aspektai užtikrina išmaniojo telefono pilnavertišką apsaugą?

Išmaniojo telefono apsauga yra reikalinga tam, kad šiuo turimu įrenginiu galėtumėte efektyviai naudotis kuo ilgesnį laiką. Tam, kad jūsų išmanusis telefonas būtų visokeriopai apsaugotas reikia atsižvelgti į šiuos aspektus:

  • pasirinkite apsauginį dėklą (net jeigu turite tokį išmanųjį, kuris nėra pagamintas populiariausio gamintojo, pavyzdžiui: oneplus dėklai, xiaomi dėklai ir pan.) – galiniai dėklai, knygelės, bamperiai, visą telefoną dengiantys dėklai
  • apsauginiai stikliukai ir plėvelės – geriausias variantas yra grūdintas stiklas, nes jis apsaugo telefoną nuo skilimų bei dūžių. Deja, apsauginės plėvelės yra tik laikinas sprendimas, kuris išmanųjį apsaugo tik nuo smulkių įbrėžimų
  • išmaniojo įrenginio draudimas – jis ypatingai svarbus pirmus dvejus išmaniojo telefono gyvavimo metais. Jis reikalingas tam, kad nereikėtų vos tik įsigijus telefoną ir jam sugedus vežti į taisyklą bei patiems padengti išlaidas.

Kokios yra išmaniųjų telefonų dėkliukų rūšys?

Dabartiniame pasaulyje, kai vyrauja inovatyvios technologijos, galima rasti ir įvairiausių jų apsaugos elementų, kurie leidžia kuo ilgesnį laiką jiems efektyviai atlikti savo darbą. Dabar galite rasti tokias išmaniųjų telefonų dėkliukų rūšis:

  • plastikiniai dėkliukai – jie yra linkę apsaugoti telefonų nugarėles tik nuo nedidelių smūgių. Tai yra gana pigus variantas, tačiau neprideda jokio papildomo svorio
  • silikoniniai dėkliukai – šie yra patys pigiausi ir paprasčiausi. Jie yra skirti tam, kad suteiktų minimalią apsaugą, tačiau nepaslėptų jūsų išmaniojo įrenginio įmantraus dizaino. Tiesa, nors jie suteikia ir itin mažą apsaugą, jie yra mažai slidūs, todėl sumažėja tikimybę, kad telefoną paleisite iš rankų
  • aliumininiai dėkliukai – šie yra pagaminti iš tvirtos medžiagos, todėl jis puikiai geba apsaugoti išmanųjį telefoną. Tiesa, jį panaudojus kurį laiką galima pastebėti smulkių įbrėžimų ant jo paties, tačiau jeigu jums tai netrukdo – jis vis tiek gali kuo puikiausiai atlikti savo apsaugos funkciją. Taip pat aliuminių dėklų geriau vengti labai šaltą žiemą arba labai karštą vasarą, nes jie yra paveikus tokiomis temperatūros sąlygoms
  • odiniai dėkliukai – šie yra vieni iš brangesnių, nes yra gaminami iš natūralių medžiagų. Šis dėkliukas užtikrina puikią apsaugą nuo nedidelių smūgių, tačiau turi savybę labai greitai susidėvėti.

Kokie yra išmaniųjų dėkliukų tipai?

Pasirinkus jums norimą išmaniojo telefono dėkliuko rūšį, reikėtų pereiti prie jo tipo. Dėl šio pasirinkimo teks pasukti galvą, nes išties yra iš ko pasirinkti.

Galiniai dėklai. Tai yra patys populiariausi dėklai, nes jie yra gaminami iš įvairiausių medžiagų, todėl turi įmantriausius dizainus. Taip pat galite rinktis iš skirtingų raštų, storių ir net stilių! Galiniai dėklai yra labai patogūs, lengvi bei patvarūs.

Knygutės tipo dėklai. Šie dėklai yra atverčiami į apačią arba į šoną, turi atskirą vietą susidėti kortelėms ar net gryniesiems. Šis dėklas yra patogiausias tada, kai telefoną yra nuolat dedama į kuprinę ir rankinę, o jis ten turi nuolatinę trintį su kitais daiktais.

Bamperiai. Šie dėklai tinka tiems, kurie nori, jog matytųsi išmaniojo dizainas. Deja, šie dėklai apsaugo tik telefono kraštus, todėl renkantis šį dėklą, visą išmanųjį reikėtų apdengti apsauginę plėvele.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas