Asociatyvi nuotrauka.

Naujausi

Degė kombainas, šienas, durpynas

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai pranešta apie keturis gaisrus, taip pat du kartus teko vykti atlikti gelbėjimo darbų.
Rugpjūčio 24-ąją, 17.51 valandą, gautas pranešimas, kad Taujėnų seniūnijos Šiukštiškių kaimo laukuose dega kombainas. Kai atvyko ugniagesiai, kombainas DON 1500 degė atvira liepsna. Išdegė kabina ir variklio skyrius. Šalia stovintis sunkvežimis nenukentėjo. Gesindamas gaisrą kombaino savininkas apdegė rankas ir buvo nuvežtas į ligoninę.
Rugpjūčio 28-ąją, 22.47 valandą, pranešta apie Deltuvos seniūnijos Dainavos kaime kilusį gaisrą. Degė Pakalnės g. esantis apleistas didžiulis karkasinis angaras, kurio stogas dengtas šiferiu, ir jame sukrautas šienas. Gaisro metu sudegė apie 50 kubinių metrų šieno, vietomis apdegė angaro konstrukcijos. Nepaisant to, kad visas angare buvęs šienas perkastas ir supiltas vandeniu, ugnis vėl įsiplieskė. Gesinti to paties objekto gaisrininkai skubėjo ir rugpjūčio 29-ąją. 14.42 valandą pranešta, kad Dainavoje, prie mechaninių dirbtuvių, atvira liepsna dega daržinė. Patalpa ir joje buvusios apie 5 t šieno sudegė, kitas pastato dalis išgelbėta.
Taip pat sekmadienį Deltuvos seniūnijos Navikų kaime, šalia to paties pavadinimo ežero, degė durpinga pieva. Ugnis smilko maždaug kvadratinio metro plote. Tokius gaisrus iki galo užgesinti iš karto retai pavyksta, vandenį prireikia pilti pakartotinai. Tad į Navikų kaimą gelbėtojai vyko ir pirmadienį.
Nors šie visi gaisrai skirtingi, tačiau Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Dainius Vyšniauskas mano, jog jie visi galėjo kilti dėl neatsargaus žmonių elgesio.
Rugpjūčio 25-osios vidurdienį vieno iš Miškų gatvės daugiabučių penktame aukšte gyvenančiai moteriai sutriko sveikata. Ji pati atsidaryti durų nepajėgė, todėl buvo iškviesti Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gelbėtojai. Pastačius kopėčias per balkoną patekta į butą. Kadangi durų spyna buvo sugedusi, buto šeimininkė žemyn nuleista keltuvu ir perduota medikams.
Rugpjūčio 27-ąją gelbėtojai vyko į Žiedo g., kur iš automobilio „Fiat Ducato“ buvo išsilieję apie 4 l dyzelino. Išsiliejęs kuras surinktas panaudojus sorbentą.
„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas