O. Pukėnas lenktynių trasoje.

„Ukmergės krašto atradimai“, Naujausi, Sportas

Ukmergiškis pademonstravo meistriškumą autokroso trasoje

Emilija BALCERYTĖ

Vilniaus universiteto studentė

 

Liepos 17 dieną Šventupėje vykusiame Lietuvos autokroso pirmenybių pirmajame etape ukmergiškis Osvaldas Pukėnas užėmė garbingą trečią vietą. Jis, surinkęs 16 taškų, nuo nugalėtojo šiauliečio Gražvydo Kielos atsiliko vos septyniais taškais.

210 numeriu pažymėtu „Honda Civic“ markės automobiliu puikiai pasirodęs Osvaldas didžiuojasi būdamas vieninteliu ukmergiškiu, jau penkerius metus atstovaujančiu gimtajam kraštui šiose varžybose: ,,Nors miesto pavadinimo užrašas ant automobilio yra privalomas, net jeigu jo ir nebūtų, jis vis tiek liktų ant automobilio, kuriuo lenktyniauju. Noriu, kad žmonės žinotų ne tik mano, bet ir mano miesto vardą.“

Tai ne pirmas toks geras ukmergiškio pasirodymas trasoje. Praėjusių metų vasara sportininkui taip pat buvo sėkminga – rugpjūčio mėnesį vykusioje automobilių šventėje ,,Šermukšniukas“ Osvaldas M-1600 klasėje jis tapo nugalėtoju, Rokiškio „bulių kautynių“ ir „bulių kroso be kontaktų“ etape, 1,6 klasėje, buvo trečias.

Tolimesnis Lietuvos autokroso pirmenybių etapas numatomas rugpjūčio 1 dieną Kupiškio rajono, Uoginių kaimo trasoje, varžybų startas – 11.30 val.

Mus remia:

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas