Asociatyvi nuotrauka.

Aktualijos, Naujausi, Sveikata

Rajone – 10 naujų COVID-19 viruso atvejų

Ukmergės rajono savivaldybė skelbia, kad per pastarąją savaitę (nuo rugsėjo 15 d.) rajono gyventojams patvirtinta 10 naujų COVID-19 ligos atvejų.

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro duomenimis, rugsėjo 15-ąją COVID-19 nustatytas moteriai, rugpjūčio 31 dieną grįžusiai iš Didžiosios Britanijos. Po dviejų dienų, rugsėjo 17-ąją, koronavirusas nustatytas šios moters sutuoktiniui bei jo bendradarbiui. Vyrai dirba vienoje Ukmergės uždarojoje akcinėje bendrovėje. Kitą dieną COVID-19 patvirtintas dar vienam šios įmonės darbuotojui bei anksčiau minėtos šeimos dar vienam nariui. Dar po dienos, rugsėjo 19-ąją, COVID-19 infekcija diagnozuota dar vienam šios įmonės darbuotojo šeimos nariui, taip pat asmeniui, susijusiam su šia įmone ir dviem jo šeimos nariams. Dar po dienos virusas nustatytas kito šios įmonės darbuotojo šeimos nariui, o kitas ligos atvejis patvirtintas asmeniui, kuris turėjo kontaktų su rugsėjo 18 dieną susirgusiuoju asmeniu.

Iš visų 10 susirgusiųjų vienas yra vienos Ukmergės gimnazijos moksleivis. Nustatyti su juo kontaktavę 24 asmenys bei bendraklasiai izoliuoti ir nuo pirmadienio mokosi nuotoliniu būdu.

Ukmergėje šiuo metu iš viso izoliuota apie 50 sąlytį su susirgusiais turėjusių asmenų.

„G. ž.“ inform.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Asdtf :
    Nepirkit biletu ira apgaulė ubagų pin atiduoda turtolem
  • Asdtf :
    Noriu pranešti apie perla atstovybės uzdarikit ko skubeu panaikint trinamus bilietus laimi nežmoniškai turtolei mokesčių inspekcija turi uzdarit perla turtolei klesti
  • A :
    Medus ir čiobrelių arbata su citrina naikina visas bacilas ir virusus. Naturali medicina.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas