Renginio dalyviai.

Aktualijos, Naujausi

Prisiminė istorinius įvykius, padėkojo „šilumos karo“ dalyviams

Nijolė STUNDŽIENĖ

Praėjusį penktadienį UAB „Ukmergės šiluma“ paminėjo susigrąžinto šilumos ūkio veiklos 10-metį. Renginio metu prisimintas visą Lietuvą tuomet sudrebinęs vadinamasis šilumos karas ir ilgus metus trukęs bylinėjimasis su buvusiais šilumos ūkio nuomininkais. Šventėje dalyvavo esami ir buvę įmonės darbuotojai, rajono vadovai, šilumos energetikos ekspertai, teisininkai, bendruomenės atstovai.

UAB „Ukmergės šiluma“ direktorius Vydas Paknys, pradėdamas renginį sakė, jog prieš 10 metų Ukmergė pirmoji Lietuvoje ryžosi susigrąžinti privačiam verslui išnuomotą ūkį. Tuomet turbūt niekas negalėjo nuspėti, kokį kelią reikės nueiti, ką patirti. Savo žodžius direktorius patvirtino pakviesdamas pažiūrėti videofilmą, kuriame užfiksuoti to meto įvykiai, šilumos katilinės Šviesos gatvėje šturmas, šilumos ūkio nuomininkų agresija prieš ukmergiškius.

Visą straipsnį skaitykite trečiadienio laikraštyje.

AUTORĖS nuotraukos

Prisiminimais dalijosi A. Kopūstas.

Su to meto svarbiausiais įvykiais supažindino E. Šniurevičienė.

Įsimintinomis 2010-ųjų spalio dienomis Ukmergės gyventojai katilinę Šviesos gatvėje saugojo ir dieną, ir naktį.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Reziume :
    Nei vieno šventiškai džiaugsmingo komentaro! Negi nėra besidžiaugiančių skaitytojų, mokančių rašyti? Be to ir Kopustui (nuotraukoje) neatrodo, kad linksma. Keista?
  • Vaje, Vaje :
    Gal tie didvyriai tegul. ir sumoka priteistus milijonus iš savo kišenių, neimant paskolų ant kitų sprando. Įdomu, kaip tada svestu. Absurdo teatras.
  • aga :
    Jaunimas yra, pas kurį LR Konstitucija pasenusi ir negalioja konstitucinio teismo išaiškinimas, kuris klastoja asmens duomenys, dokumentus. Ane, agne? o priesaiką ant kurios konstitucijos davei? ant pasenusios ar naujos? jums ir jaunimas ...
  • Va taip :
    Puse jusu i pensija laikas! Kiek is jusu su aukstaisiais?! Issilavinusio Jaunimo reikia...
  • Povilas :
    O ko neprifilmavo kaip patys kurikus užlauštom rankom iš katilinės tempe
  • Jonas Balvonas :
    Ar jums su galva gerai - svenciate, kad reikejo imti paskola ir sumoketi buvusiam nuominkui priteistas milijonines sumas? Tik Ukmergeje taip buna. Bet jei svesti, tai svesti, nesvarbu ka...
  • Ccccc :
    Ir ne geda ... 2.5 mil. minusan is mok.moketoju kisenes... laimejo kupcinskas! Jis svencia ir juokesi !

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas