J. Keburienę sveikino R. Dargis (viduryje) ir V. Pranckietis.

Aktualijos, Naujausi

Tarp apdovanotųjų – ir ukmergiškė

Kasmet pasitikdama didžiąsias metų šventes Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) sukviečia verslo bendruomenę, visuomenės, politikos ir mokslo lyderius į kalėdinį vakarą. Gruodžio 12-ąją Vilniuje, verslo centre „Pirklių klubas“, vykusioje šventėje skambėjo palinkėjimai artėjančių švenčių bei Naujųjų metų proga ir sveikinimai minint LPK 30-ąsias veiklos metines.

Užbaigiant jubiliejinius metus LPK prezidentas Robertas Dargis ir Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis įteikė apdovanojimus už bendrystę, bendradarbiavimą, indėlį telkiant Lietuvos verslo bendruomenę. Vakaro metu taip pat išdalinti LPK 30-mečio garbės ženklai bei Petro Vileišio vardo nominacijos. Renginyje buvo pagerbti ir į istoriją įėję, Lietuvoje dirbę ir jos ateitį kūrę verslo bei pramonės atstovai.

Palydint metus tradiciškai – jau 20-ąjį kartą – pagerbtos sėkmingai dirbančios įmonės.

Apdovanojimus pelnė ne tik verslo atstovai, bet ir savo profesinėje veikloje gerais rezultatais pasižymėję asmenys. Už ilgametį sąžiningą darbą, atsidavimą savo profesijai, aktyvią visuomeninę veiklą buriant medikų bendruomenę pagerbta ir Ukmergės greitosios medicinos pagalbos skyriaus skubios pagalbos slaugos specialistė Jolanta Keburienė.

„G. ž.“ inform.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • GMP :
    Šaunuolė mūsų Jolanta. Nuoširdžiausi sveikinimai.
  • Jolita :
    Sveikinimai!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas