Naujausi, Sportas

Sutvarkius nenaudojamas patalpas, įrengti šachmatų, stalo teniso kabinetai

Ketvirtadienį „Šilo“ progimnazijoje vyko iškilmės – buvo atidarytos rekonstruotos patalpos, kuriose įsikūrė stalo teniso žaidimų salė, šachmatų kabinetas. Sugužėjo ne tik jaunieji sportininkai, jų treneriai, bet ir svečių – rajono vadovai, statybas vykdžiusių įmonių atstovai, kiti.

Praėjusių metų spalio mėnesį buvo pradėtas įgyvendinti Europos regioninės plėtros fondo, valstybės biudžeto ir savivaldybės biudžeto lėšomis finansuojamas projektas „Ukmergės sporto centro paslaugų plėtra“. Jo vykdymui iš Europos Sąjungos lėšų buvo skirta 276 153 Eur, savivaldybės indėlis – 83 414,13 Eur, o bendra visa projekto vertė – 359 567,13 Eur.

Pastatų kapitalinio remonto darbus vykdė konkursą laimėjusios UAB „Baltukmės statyba“ ir UAB „Consolius LT“.

Rekonstrukcijos metu „Šilo“ progimnazijoje buvo pertvarkytos nenaudojamos buvusių kabinetų patalpos. Jose įrengta stalo teniso žaidimų salė, šachmatų kabinetas, laukiamasis, koridorius, naujas atskiras įėjimas iš lauko, taip pat atnaujinti sanitariniai mazgai, įrengti dušai bei persirengimo patalpos.

Taip pat nupirkta moderni įranga.

Atnaujintos „Šilo“ progimnazijos pastato patalpos perduotos administruoti Ukmergės sporto centrui, kuris čia organizuos naujas neformalaus švietimo veiklas.

Kovo pradžioje „Šilo“ progimnazijoje buvo atidarytas ir plaukimo baseinas vaikams. Jo gylis – 0,7–0,9 m, taip pat mažieji ukmergiškiai gali naudotis ir šalia esančia masažine 12 vietų vonia.

G. ž.“ inform.

Genovaitės KAZIELIENĖS nuotraukos

Šachmatininkai džiaugiasi naująja sale.

Prie modernių stalų jėgas išmėgino veteranė stalo teniso trenerė, ilgametė Sporto centro direktoriaus pavaduotoja Irena Vaičiūnienė ir R. Janickas.

Šventėje dalyvavo ir jaunieji sportininkai, ir svečiai.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas