A. Dudėnas.

Aktualijos

Socialdemokratai išrinko naują skyriaus vadovą

Ketvirtadienį vyko Lietuvos socialdemokratų partijos rajono skyriaus visuotinis ataskaitinis rinkiminis susirinkimas. Jo metu išrinkta nauja skyriaus vadovybė, aptarti pasibaigusių savivaldybės tarybos rinkimų rezultatai, kalbėta apie pasiruošimą LR prezidento bei Europos Parlamento rinkimams.

Socialdemokratų partinės grupės kandidatais į rajono skyriaus pirmininko pareigas pasiūlė iki šiol šias pareigas ėjusį Valdą Petronį, į Savivaldybės tarybą naujai išrinktus Arūną Dudėną ir Kazį Grybauską bei Indrę Kižienę. Kadangi V. Petronis savo kandidatūrą atsiėmė, skyriaus vadovas buvo renkamas iš trijų kandidatų. Balsų dauguma pirmininko vairas ateinantiems dvejiems metams patikėtas A. Dudėnui.

Jis šiose pareigose nėra naujokas. A. Dudėnas Lietuvos socialdemokratų partijos rajono skyriui vadovavo dvi kadencijas – 2013–2015 ir 2015–2017 metais. Prieš dvejus metus vadovauti skyriui socialdemokratai patikėjo V. Petroniui. Tuomet jis teigė, kad turi patirties ir galės vesti skyrių atsinaujinimo keliu.

Deja, ne visi pirmininko lūkesčiai išsipildė. Kovo 3-ąją vykusiuose savivaldos rinkimuose Ukmergės socialdemokratai laimėjo tik keturias vietas. Tuo tarpu prieš ketverius metus į Tarybą buvo išrinkti net šeši Socialdemokratų partijos atstovai.

Susirinkimo metu pirmuoju pirmininko pavaduotoju išrinktas Andrius Lyška. Taip pat skyrius išrinko kitus partijos vadovybės narius.

Partijos skyriuje šiuo metu yra beveik 200 narių. Susirinkime dalyvavo per šimtą.

G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Rinkejas :
    Arunas viskas tvsrkoj, bet pirmas pavaduotojss - šakės partijai .uzjauciu visus socdemus
  • Anonimas :
    Socdemai išsidūrė
  • Anonimas :
    Sveikinu
  • Rita :
    Nu biški pipiec Petroniui.
  • Anonimas :
    Sveikinu,protingų žmonių Ukmergės miestui reikia.
  • Pranas :
    Sveikinu Arūnai. Prijungėt ex socialiberalus ir išvaistėt pasitikėjima kaip partija Ukmergėje. Tik tikri socialdemokratai gali vesti partija i priekį.
  • Anonimas :
    Sveikinimai

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas