Šiuo metu intensyviausi rekonstrukcijos darbai vykdomi Klaipėdos gatvėje.

Aktualijos, Naujausi

Gatvės mieste bus remontuojamos dar ketverius metus

Trečiadienį savivaldybėje buvo surengta spaudos konferencija, kurios metu suteikta informacija apie šiuo metu mieste vykdomus gatvių remonto ir rekonstrukcijos darbus, atsakyta į klausimus. Konferencijoje dalyvavo rajono meras Rolandas Janickas, savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jackūnas, skyrių vedėjai ir specialistai, UAB „Ukmergės vandenys“ direktorius Rimas Arlinskas, UAB „Ukmergės keliai“ objekto vadovas Robertas Paulauskas. Spaudos konferencija tiesiogiai transliuota internetu.

 

Lėšos į rajoną ateina skirtingu metu

Kadangi šiuo metu daugelyje Ukmergės gatvių vykdomi darbai ir asfaltas išardytas, eismas yra sudėtingesnis, tai kelia vairuotojų, pėsčiųjų nepasitenkinimą.

Konferencijos metu meras R. Janickas sakė, kad rajonui gaunant Europos Sąjungos fondų finansinę paramą, vykdyti projektus nutarta kompleksiškai: pirmiausia rekonstruoti požemines komunikacijas – nuotekų, vandentiekio tinklus, po to – tvarkyti gatves, šaligatvius, apšvietimą.

Visą straipsnį skaitykite šeštadienio laikraštyje.

Į klausimus atsakė savivaldybės vadovai, specialistai.

AUTORĖS nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

  • kur :
    o kur uz 4 metu b us jankunas su janicku? gal rasiejon emigruos? dar kokia nabatova pasims ir kruwa pazistamu ruseliu
  • Klausimas komentatoriams :
    O tai kaip jus norit gatves sutvarkyti ju netvarkant? gal yra toks budas , bet man girdeti neteko
  • X :
    Ne meras, o sita taryba yra agailetina.
  • Anonimas :
    Ukmergiškis Kartais tenka lankytis įvairiuose Lietuvos rajonuose. Kai pasižiūri kaip sutvarkyti rajonų centrai ir netgi miesteliai,net širdį suspaudžia. Ukmergė - labiausiai apleistas miestas Lietuvoje. O kai pasikalbi su kitų miestų gyventojais, tai jie iš mūsų tiesiog juokiasi. Nėra ko kaltinti. Ką išsirinkom, tą ir turim.
  • Nu jo :
    Gatves reikia tvarkyti,bet po viena ar po dvi,pirma sutvarkai viena ir sistemingai pereini prie kitos. O cia visa miesta isare ir paliko. Ir kitamet dar centra isars. Cia jau reikia griebtis sakiu ir ismezti visa mesla is savivaldybes,negi dar maziausiai 4 metus kentesim sita betvarke?
  • Buvusių nebuna :
    Mere, nejaugi tikiesi dar keturis metus miestą griauti? Neišdegs.
  • Anonimas :
    Reikia merui apkaltos!
  • Ttt :
    Meras parsidavelis tik pinigus megstantis givulys pradek galvot apie zmones ukmerge pac baisiauses miestas siuo metu
  • SqS :
    Tokio apgailėtino mero Ukmergė dar neturėjo. manau, gaidys, vištidėje su vištom tikrai geriau susitvarko. Vietoje užsienio kelionių, savivaldybės tarnautojai geriau pas ūkininko gaidį konsultacijoms užsirašytų
  • Aja :
    Sovietinis kariśkis su KGB kapitonu Didžiosios spalio revoliucijos 101 uju metinių proga pristate savo revoliucinius sugriovimus ir planus toliau griauti.Kas jiems pasakys - gana?
  • skaitytoja :
    bet ar būtina vienu metu tiek gatvių išrausti? Nebaigus vienos gatvės remonto, išrausiama kita. Ir taip dar ketveri metai ?
  • Anonimas :
    Dar 4 metus bus bardakas,o po 4 metu prasides renovaciju renovacijos,trukt uz vadziu vel is pradziu. Vyt lauk visus savivaldybes darmajedus! Po karo greiciau visa miesta atstate nei sitie kenkejai gatviu rausejai viena gatve sutvarko.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas