„Turime tradiciją naujus darbuotojus pasitikti darbo vietomis, kurias jie gali įsirengti ar apsistatyti patys“, – sako Vaidas Butrimas, Ukmergės kontaktų centro vadovas.

Aktualijos, Naujausi

„Bitė“ Ukmergėje: kodėl verta prisijungti prie TOP darbdavio?

TOP darbdaviu Lietuvoje tituluojama bendrovė „Bitė Lietuva“ plečia vieną didžiausių savo padalinių – Ukmergėje, Kauno gatvėje įsikūrusį kontaktų centrą. Šiandien čia jau dirba įvairaus amžiaus darbuotojų komanda, kurios tikslas – kasdien rūpintis klientų aptarnavimu. Tačiau tai, ką daro Ukmergės kontaktų centro darbuotojai, mato ir jaučia visa Lietuva: „Bitė“ žinoma kaip bendrovė, užtikrinanti vieną geriausių klientų aptarnavimų šalyje. Šių metų pradžioje Ukmergės komanda sulaukė ženklaus darbuotojų papildymo, o šiandien prie puikių rezultatų siekimo gali prisidėti dar daugiau ukmergiškių: 50-ties žmonių kontaktų centras ieško dar 20-ties naujų kolegų.

Vienas moderniausių biurų mieste

Ukmergėje veikiantis „Bitės“ kontaktų centras naujus darbuotojus pasitinka atsinaujinęs: prieš dvejus metus jis buvo renovuotas ir šiuo metu yra vienas moderniausių biurų mieste. Biuras įrengtas taip, kad čia dirbantiems sukurtų patogias darbo sąlygas ir malonią atmosferą.

„Turime tradiciją naujus darbuotojus pasitikti darbo vietomis, kurias jie gali įsirengti ar apsistatyti patys. Tikime, kad naujas, patogus biuras ir darbo vietos prisideda prie čia dirbančių žmonių nuotaikos, todėl stengiamės ją palaikyti jau nuo pirmojo įspūdžio“, – sako Vaidas Butrimas, Ukmergės kontaktų centro vadovas.

„Bitės“ biure, pasak vadovo, vyrauja laisva atmosfera: darbuotojams nekeliami griežti reikalavimai aprangai, o norint pailsėti, galima pažaisti stalo tenisą, kompiuterinius žaidimus, užsukti į jaukią virtuvėlę, kur dirbančiųjų lauks sveiki pusryčiai bei karšti gėrimai, arba tiesiog pailsėti patogiai įsitaisius minkštuose foteliuose poilsio zonoje. Tuo metu švenčiantys gimtadienius lengvai gali susitarti dėl laisvadienio. Be to, visiems, pradėjusiems dirbti bendrovėje, užtikrinamos sąlygos augti, tobulėti bei pradėti sėkmingą karjerą.

Daug dėmesio darbuotojų gerovei

Kaip teigia V. Butrimas, „Bitė“ ne kartą yra pelniusi geriausio darbdavio vardą, tačiau kiekvienais metais stengiasi dar labiau, o tai atsispindi ir darbo sąlygose. Jau nuo pirmųjų darbo mėnesių klientų aptarnavimo konsultantai už pasiektus rezultatus gauna reikšmingus priedus. Be to, bendrovė stengiasi užtikrinti visus svarbiausius darbuotojo poreikius bei suteikti tokių išskirtinumų, kurių nesiūlo kiti darbdaviai.

„Visi „Bitės“ darbuotojai gauna ne tik papildomą sveikatos ir kelionių draudimą, bet ir išmanųjį telefoną, kuriuo jie gali naudotis be apribojimų. Taip pat labai didelis dėmesys skiriamas darbuotojų mokymams, todėl ir visus būsimus Ukmergės kontaktų centro darbuotojus kelioms dienoms vešime į apmokymus Vilniuje. O kai naujieji kolegos pradeda dirbti jau Ukmergės biure, bent mėnesį juos konsultuoja ir padeda lengviau įsilieti vyresnysis kolega“, – teigia Ukmergės kontaktų centro vadovas.

„Bitė“, anot V. Butrimo, visada siekia maksimaliai pasirūpinti ne tik pačiais darbuotojais, bet ir jų vaikais. Todėl Ukmergės kontaktų centre yra įrengtas specialus kambarys vaikams, kur juos prižiūri auklė, todėl dažnai būna, kad į biurą atvesti darbuotojų mažieji net nepastebi, kaip prabėga jų tėvelių darbo diena. Tuo metu visi darbuotojai dirba pagal lankstų keturių pamainų darbo grafiką, todėl „Bitės“ komandos nariai gali nesunkiai suderinti darbą su kitais savo įsipareigojimais ar užsiėmimais.

Darbas – dinamiškas

Pagrindinis „Bitės“ kontaktų centro konsultantų darbas – padėti klientams išspręsti jiems rūpimus klausimus. Bendrovėje įprasta, kad klientams atsidūrus nestandartinėse situacijose, „Bitės“ darbuotojai parodo iniciatyvą ir greitai išsprendžia jų klausimus. Pavyzdžiui, susirgusiam klientui bendrovės darbuotojas naują telefoną ar paslaugų sutartį gali pristatyti tiesiai į namus, o ištroškusiajam – nusiųsti vandens ar arbatos puodelį. Tačiau, kaip teigia Ukmergės kontaktų centro vadovas, geriausius rezultatus parodę konsultantai nuolatos skatinami didėjančiu atlyginimu ir kitomis pridėtinėmis vertėmis.

„Žinoma, darbo pas mus netrūksta, tačiau dažnai girdime, kad dirbti „Bitėje“ – smagu. Be to – dirbantys ir siekiantys rezultatų visuomet įvertinami. Pavyzdžiui, gana įprasta, kad pas mus įsidarbinę ir gerų rezultatų per trumpą laiką pasiekę darbuotojai jau po kelių mėnesių gali gauti 800 eurų ar didesnį atlygį. Už gerus rezultatus „Bitėje“ taip pat suteikiami laisvadieniai“, – sako V. Butrimas.

Pergales švenčia užsienyje

Bendrovė daug investuoja ir į darbuotojų tobulėjimą. Tik pradedami dirbti jie keletą savaičių dalyvauja rimtuose įvadiniuose mokymuose, kuriuose ne tik susipažįsta su darbo subtilybėmis, bet ir tobulina įvairias kompetencijas. Taip pat kas kelis mėnesius galima rinktis ir papildomus mokymus, kuriuose stiprinami ir profesiniai, ir asmeniniai įgūdžiai.

Kita vertus, pasak V. Butrimo, vienu iš labiausiai laukiamų metų įvykių darbuotojams tampa kelionės į užsienį, kurių metu visi bendrovės darbuotojai kartu vyksta į vis kitą šalį.

„Šiemet už gerus rezultatus daugiau nei 600 „Bitės“ darbuotojų jau spėjo aplankyti Amsterdamą, o kitais metais laukia nauja kelionė, kurią bent kol kas norėtųsi išlaikyti paslaptyje“, – apibendrina vadovas.

„Bitės“ biure vyrauja laisva atmosfera, o norint pailsėti, galima pažaisti stalo tenisą, užsukti į jaukią virtuvėlę arba tiesiog pailsėti patogiai įsitaisius poilsio zonoje.

Pasidomėkite karjera „Bitėje“

Norintieji prisijungti prie „Bitė“ komandos Ukmergėje kviečiami apsilankyti „Karjeros“ skiltyje (http://www.bite.lt/ukmerge) ir atsiųsti savo CV adresu join@bite.lt arba apsilankyti „Bitė“ Ukmergės padalinyje ir aptarti visus su įdarbinimu susijusius klausimus.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    tos pacios apgsvystes,tik reklama,daugiau nieko naujo,nieko nepadaro iki galo,
  • vat taip va :
    uz minimumą ten visi dirba kiek girdejau. O naujas telefonas tik jaunimeliui reikalingas. Kai alga normali, gali ir pats nusipirkti, ir susimokėti už ryšio paslaugas.
  • Anonimas :
    per didele reklama,tis pacio apgavystes

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas