V. Sakolnikienė džiaugėsi sulaukusi svečių. Dešinėje – vicemeras E. Kuodelis.

Aktualijos, Naujienos

Ir skambios dainos, ir azartas

Vaidutė SAKOLNIKIENĖ

LPS „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrijos pirmininkė

 

Lietuvos pensininkų sąjungos (LPS) „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrija surengė kultūros ir sporto šventę „Kartu mes galim daug“. Renginyje sulaukta svečių – atvyko Alytaus, Jonavos, Kėdainių, Panevėžio bočiai. Šventę savo apsilankymu taip pat pagerbė Ukmergės rajono vicemeras Eugenijus Kuodelis.

Kadangi renginio dienos pradžia nieko gero nežadėjo – pūtė smarkus vėjas, lijo, nutarėme šventę pradėti ne nuo sporto varžybų, numatytų lauke, bet nuo linksmo koncerto salėje. Ir neapsirikome! Po skambių dainų, linksmų ratelių dangus pradėjo giedrėti. Pasitvirtino tiesa, kad kartu mes galim daug – net lietų sustabdyti!

 Pasibaigus koncertui, gamta padovanojo giedrą ir sporto šventės koordinatorė Janina Žvikevičienė visus sukvietė į stadioną, kur laukė paruoštos sportinės užduotys. Laimėti norėjo visi, bet nugalėjo draugystė. Kiekviena komanda buvo apdovanota medaliais, kuriuos paruošė UAB „Ukmergės duona“ konditeriai.

Šventė šurmuliavo nuoširdžia bendryste, noru dainuoti, šokti, sportuoti, pasikalbėti, pasidalinti gerąja patirtimi ir dideliu troškimu susitikti vėl! Sunku buvo iš šalies nusakyti šventės dalyvių amžių, nes dainos skambėjo iš širdies, o sportinės užduotys buvo atliekamos su tokiu azartu, kad, rodos, metai liko tik pasuose…

Ačiū visiems dalyvavusiems, ačiū, kad išvaikėte lietų ir padovanojote garsų juoką, daug džiaugsmo sau bei visiems, buvusiems kartu. Dėkoju ir visiems rėmėjams, pagalbininkams, įkvėpėjams.

Sporto šventėje vyko įvairūs žaidimai, rungtynės.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas