Psichoedukacinio renginio dalyviai po filmo „Man viskas gerai“ peržiūros.

Žmonės

Gvildeno psichologinės gerovės temą

Kas slypi už frazės: „Man viskas gerai“? Atsakymų į šį klausimą Lietuvos probacijos tarnybos Vilniaus regiono skyriaus pareigūnai ieškojo su filmo „Man viskas gerai“ kūrybine grupe.

Prisimindama jau praėjusią Tarptautinę moterų solidarumo dieną bei artėjant Laimės dienai, minimai kovo 20-ąją, Lietuvos probacijos tarnybos bendruomenė, kurios didžiąją dalį sudaro pareigūnės ir specialistės, tarp jų – ir ukmergiškės, nusprendė tai paminėti skiriant dėmesį psichologinės gerovės temai.

Tobula, stipri, nepriekaištingai pavyzdinga, viską galinti – ar tikrai tokia moteris yra laiminga? Į šiuos klausimus atsakymų probacijos darbuotojai ieškojo kovo 13-ąją Naujosios Vilnios kultūros centre organizuoto psichoedukacinio renginio – filmo „Man viskas gerai“ peržiūros ir diskusijų metu. Filmo aptarimą moderavo prodiuserė, scenarijaus bendraautorė ir aktorė Gabija Siurbytė bei režisierius Ernestas Jankauskas.

Šis filmas – apie mokslininkę, kuri visomis išgalėmis stengiasi išlaikyti susikurtą tobulos moters įvaizdį. Nors pasakojama moters istorija, tačiau į renginį buvo pakviesti ir vyrai. Juk nuo vadinamojo perdegimo niekas neapsaugotas, nes visi, tarnaujantys Lietuvai, vykdo atsakingą darbą.

Renginio organizatoriai – Lietuvos probacijos tarnybos Vilniaus regiono skyriaus kolektyvas, skyrė dėmesį psichologinei darbuotojų gerovei, taip pat į renginį pakvietė ir socialinius partnerius: socialinius darbuotojus, policijos, teismų, savivaldybių, švietimo įstaigų, nevyriausybinių organizacijų atstovus, su kuriais jungia bendri darbai padedant gyvenimo klystkeliais pasukusiems žmonėms keistis ir nebenusikalsti.

Apie renginį papasakojusi Lietuvos probacijos tarnybos Vilniaus regiono skyriaus vyriausioji specialistė Jūratė Damasickienė sakė, jog tikimasi, kad visi, dalyvavę renginyje, ateityje atkreips dėmesį į savijautą ir skirs laiko savianalizei bei emocinei sveikatai.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas