A. Sakalauskui padėkota už darbą.

Žmonės

Rajonas liko be vyr. architekto

Praėjusią savaitę su rajono savivaldybe atsisveikino Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vedėjo pavaduotojas (vyriausiasis architektas) Artūras Sakalauskas. Karjeros valstybės tarnautojas tarnybinio kaitumo būdu iš minėtų pareigų perkeltas į Aplinkos ministerijos Architektūros ir inovacijų politikos grupės patarėjo pareigas.

Savivaldybės meras Rolandas Janickas už atsakingą ir profesionalų darbą, žinias, sugebėjimus, atiduotus darbui rajono savivaldybės administracijoje, A. Sakalauskui skyrė padėką. Pereigas paliekančiam specialistui buvo išsakyta daug gražių žodžių, dėkota už bendradarbiavimo metus. Vadovai ir administracijos darbuotojai jam linkėjo sėkmės naujame gyvenimo etape.

A. Sakalauskas eiti vyriausiojo architekto pareigas Ukmergės rajono savivaldybės administracijoje pradėjo 2018 m. balandžio mėnesį, laimėjęs atranką. Prieš tai beveik metus šios pareigos buvo laisvos, nes neatsirado šiai pareigybei keliamus reikalavimus atitinkančio specialisto.

Rajono savivaldybės administracija jau paskelbė konkursą į Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vedėjo pavaduotojo (vyriausiojo architekto) (karjeros valstybės tarnautojo) pareigas. Pareigybės aprašyme, be kita ko, paminėta, kad pretendentas į šias pareigas turi būti baigęs ne trumpesnes kaip penkerių metų (ne mažiau kaip 300 studijų kreditų apimties) universitetines architektūros krypties nuolatinės formos studijas ir įgijęs atitinkamą magistro kvalifikacinį laipsnį arba jam lygiavertę aukštojo mokslo kvalifikaciją.

Šiuo metu rajono savivaldybės administracijoje taip pat laisva vieta yra į Centralizuotų viešųjų pirkimų skyriaus vyr. specialisto pareigas.

„G. ž.“ inform.

ukmerge.lt nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Sigute valikoniene :
    Koks skitumas kad liko be architekto o kad liko zmones ant gatves be pastoges tai cia nesprendzia niekas tik ziurite save o kitiems padeti nereikejo kai isvaro is coc busto gerai neapsvarste nepaklause ar as turesiu kur gyventi tai cia niekam neidomu o jus dejuojate kad nebera architekto biski ir jus smegenis ijunkite nes niekas jusu jau nebepasitikes tik apie architekta ir kam jis reikalingas jus geriau zmonemis rupinkites nes matau pasitijejimo nera darbo partijos nareis gaila kad esate nesupratingi
  • Paprastas :
    Praradimas Ukmergei...
  • **** :
    pabego ...
  • Aleliuja :
    Gal būt ateities "amžiaus" projektuose nebebus siaurinamos gatvės ir statomos stotelių stoginės kurios neatlieka savo funkcijos? Ar ne specialistas prisidėjęs prie tokių nuostabių projektų mūsų krašte?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas