Į prasmingą šventę susirinko būrys rajono senjorų.

Žmonės

Palydėjome senuosius metus

Aldona KUZMIENĖ

LPŽA Ukmergės rajono skyriaus pirmininko pavaduotoja

 

Net nepamatėme, kad amžinasis gamtos ratas jau pradėjo brėžti paskutinę metų atkarpą: atėjo šv. Kalėdos, o senieji metai ėmė skaičiuoti likusias dienas…

Gražus mūsų rajono senjorų būrys susirinko į prasmingą šventę tylos minute pagerbti išėjusius į Anapilį, pasikalbėti, kaip praėjo bendrystės metai, ir pasidžiaugti šildančiu tarpusavio artumu.

Su gražiausiais palinkėjimais susirinkusius pasveikino buvęs Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacijos (LPŽA) Ukmergės rajono skyriaus vadovas Stanislovas Laurinavičius, narė Birutė Gudeliauskienė, o Stasė Danutė Bieliakienė dovanojo visiems nuotaikingus posmus.

Sveikinimų su nuoširdžiais linkėjimais sulaukėme iš l. e. p. LPŽA prezidento Kęstučio Makaravičiaus, rajono savivaldybės, taip pat ir mūsų draugų iš Alytaus, Joniškio, Kėdainių, Panevėžio, Pakruojo ir Šiaulių rajonų.

Viktoras Petrunin ekrane rodė mūsų veiklos ir kelionių nuotraukas. Senjorams koncertavo Aldonos Satkūnaitės vadovaujamas šokių kolektyvas „Vėja“, o vadovės Rasos Kazėnienės paruošti modeliukai demonstravo pačias naujausias madas. Visi programėlės dalyviai sulaukė ovacijų.

Lietuvos santarvės fondo direktoriaus Juliaus Kazėno iniciatyva už aktyvią veiklą Santarvės ordinais buvo apdovanoti S. Laurinavičius ir skyriaus vadovė Janina Kuprijaškina, o už aktyvų dalyvavimą skyriaus gyvenime padėkos įteiktos Janei Laužeckienei ir Zitai Šembergienei.

Šventė tęsėsi linksmai šnekučiuojantis, sukantis šokių ratelyje. Išsiskirstėme širdyse išsinešdami gražiausius palinkėjimus kiekvieną dieną gyventi dalinant meilės dovaną tiems, kurie yra šalia mūsų. Tikime, jog lydimi šviesių minčių, geros sveikatos, sėkmės įvairiuose darbuose, šalia artimųjų ir gerų draugų mes būsime laimingi visus 2023 metus.

V. PETRUNIN nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas