Baltoji Meškutė ir Panda linksmino visą salę.

Naujausi, Žmonės

Jubiliatų šventė – po dvejų metų pertraukos

Vilma BELAPETRAVIČIENĖ

Bibliotekininkė ir užimtumo specialistė

 

Prieš akis lėtai veriasi paslaptingi gruodžio pasakos vartai… Iš dangaus krintančios minkštos sniego plunksnelės leidžiasi ant kelių, laukų, namų stogų, įspaustų pėdsakų ir miško pakraštyje snaudžiančio vėjo. Medžiai vis labiau panašėja į iškilmingai puotai besiruošiančius svečius… Tokiai iškilmingai puotai gruodžio 1 dieną ruošėsi visa Jasiuliškių socialinės globos namų bendruomenė, nes tą dieną buvo švenčiama tradicinė „Jubiliatų šventė“.

Jubiliatus sveikino globos namų direktorius V. Petrauskas.

Po dvejų metų pertraukos, kurią teko padaryti dėl pandemijos, visi buvo pakviesti į šventiškai papuoštą salę. Saugodami save ir aplinkinius, jasiuliškiečiai šventė savame rate, be svečių, be giminių… Pasveikinti jubiliatų vis tik buvo atvykę labai gražūs svečiai iš toli. Tai Baltoji Meškutė ir Panda, kurios meiliai pozavo, fotografavosi ir linksmino visą salę.

Susirinkusiuosius pasveikino globos namų direktorius Vilius Petrauskas. Renginio vedėjų Vilmos ir Kazimiero šilti, jausmingi žodžiai ir sveikinimai buvo skirti 34 jubiliatams (11 darbuotojų ir 23 gyventojams). Jie minėjo – 100, 90, 80, 70, 60, 50, 40, 30 metų jubiliejus. Vyriausias globos namų gyventojas – Alfonsas Lapka, atšventęs 100 metų sukaktį. Jubiliatams įteiktos atminimo dovanėlės, sukakties medaliai ir rožės žiedas, skambėjo „Ilgiausių metų“.

Visiems susirinkusiems dainas dovanojo Daiva ir Kazimieras Šermukšniai, Denis Solodiankin, armonika grojo Romas Monkevičius.

Vidos OLŠAUSKIENĖS nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas