Naujausi, Žmonės

Pasveikinti neseniai gimę mažieji ukmergiškiai

Chrisija KVIETKAUSKIENĖ

Rajono savivaldybės administracijos Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė

 

Lapkričio 28 dieną rajono savivaldybėje įteikti naujagimio kraiteliai spalio mėnesį gimusiems mažiesiems ukmergiškiams. Pasveikinti ir du lapkričio mėnesį pasaulį išvydę naujagimiai.

Atsiimti savivaldybės įsteigtų dovanų atvyko Rėjaus, Kajaus, Smiltės, Luko, Majos, Nojaus, Iglės, Eigirdo, Lėjos ir Beno tėveliai ir kiti giminaičiai.

Naujagimio kraitelius su būtiniausiais daiktais įteikė savivaldybės meras Rolandas Janickas, administracijos direktorius Darius Varnas, Socialinės paramos skyriaus vedėja Asta Leonavičienė ir šio skyriaus vyriausioji specialistė Aistė Naruševičiūtė.

Meras pasidžiaugė, kad Ukmegėje kuriasi jaunos šeimos, ir palinkėjo visiems vaikučiams augti sveikais, laimingais ir dorais piliečiais.

Kraitelių įteikime dalyvavo ir VšĮ Ukmergės šeimos centro direktorė Jurgita Vijūnė bei šio centro socialinė darbuotoja Gerda Jaskūnienė. Jos pristatė centro veiklą, pakvietė kreiptis iškilus įvairiems klausimams, priminė apie minėtame centre esantį pervystymo ir žindymo kambarį.

Sąlygos savivaldybės dovanojamam naujagimio kraiteliui gauti yra dvi: abu kūdikio tėvai arba vienas iš jų (jei yra vienišas/a) turi būti deklaravę savo gyvenamąją vietą Ukmergės rajone ir faktiškai čia gyventi, kūdikio gyvenamoji vieta taip pat turi būti deklaruojama Ukmergės rajone.

Kraiteliai naujagimiams teikiami nuo 2018 metų.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas