A. Linartė.

„Jaunimas - mūsų sparnai į ateitį“, Jaunimas, Naujausi

„LinArt studija“ įkūrėja Agnė Linartė: mentorystės programa plačiau atmerkia akis

Nors kūryba lydėjo nuo mažumės, tačiau „Spiečiaus“ narė ir „LinArt studija“ įkūrėja Agnė Linartė visuomet buvo pagal standartus gyvenantis žmogus. Baigi mokyklą – stoji mokytis. Tokia ir buvo jos profesinio gyvenimo pradžia: pirma buhalterinės apskaitos studijos, vėliau ekonomikos bakalauro studijos, o kūryba buvo likusi antrame plane, nors ir nepamiršta. Tačiau į pirmą planą sugrįžus kūrybai, Agnė ne tik įkūrė savo verslą, bet ir prisijungė prie „Spiečiaus“ bendruomenės Ukmergėje, dalyvavo verslo akceleravimo programoje, o dabar dalyvauja Mentorystės bei e.comGO programose.

„Besilaukdama pirmojo sūnaus pradėjau kurti papuošalus, vėliau sekė atvirukų gamyba, dar vėliau – albumai. Kūriau nuolatos – besimokydama, augindama sūnų ir dirbdama. Tai buvo mano hobis, kurį vėliau paverčiau vieno žmogaus verslu,“ – pasakoja Agnė.

„Tačiau laikui bėgant supratau, kad esu ne savo kelyje, kad sunku laviruoti tarp darbo ir šeimos. Galų gale, kad esu laiminga tik tuomet, kai prisiliečiu prie kūrybos ir gamybos. Gyvenimas labai gražiai sudėliojo visus žingsnius paeiliui. Išėjau iš darbo, po kelių mėnesių įsigijau senas apleistas patalpas ir COVID-19 karantino metu kartu su vyru jas prikėlėme antram gyvenimui. Taip atsirado rankų darbo gaminių „LinArt studija“ Ukmergėje. Žmonės ją dažnai vadina pasakų nameliu, nes joje gali rasti unikalių mano gamybos papuošalų, atvirukų, albumų, knygų skirtukų ir pan.,“ – dalinasi Agnė.

Nesitikėjo, kiek naudos atneš prisijungimas prie „Spiečiaus“

Prie „Spiečiaus“ narių Agnė prisijungė šių metų pradžioje. Nors apie jį jau žinojo, ukmergiškė prisipažino, jog nesidomėjo ir nesigilino į „Spiečiaus“ veiklą. Ji įsivaizdavo, kad pati žino, ko jai reikia, tačiau klydo.

„Vieną dieną paskambimo Ukmergės „Spiečiaus“ koordinatorė Rima Boškevičienė ir paklausė: „Kaip tau sekasi?“ Ji pasiūlė prisijungti, o aš kaip ir bandžiau atsisakyti, nes juk įsivaizdavau, kad nieko naujo nesužinosiu. Tačiau sutikau – nieko nesitikėdama ir be jokių lūkesčių,“ – atviravo A. Linartė.

Per tą laiką, kai tapo „Spiečiaus“ nare, Agnė jau spėjo sudalyvauti verslo akceleravimo programoje, įvairiuose renginiuose, o šiuo metu dalyvauja Verslo mentorystės ir e.comGO programose.

„Dabar labai gerai suprantu ir pati patyriau, kiek daug naujų žinių galima pasisemti iš bet kokių mokymų, kiek daug galima pritaikyti savo versluose. Verslo akceleravimo programoje būtina sudalyvauti kiekvienam naujai besikuriančiam verslui! Išsigryninti savo tikslą, klientus, susikurti visą verslo modelį, būtina suprasti tiek naujam, tiek jau įkurtam verslui,“ – tikino Agnė.

Mentorystės programa plačiau atmerkė akis

Agnė nevengia sakyti, jog mentorystės programa jai plačiau atmerkė akis. Su mentorės Giedrės Ramanauskienės patarimais moteris sukūrė naują projektą/brand‘ą – „Special moments“, kuris sėkmingai startavo vasaros pradžioje su atvirukų ir albumų gamyba.

„Atėjus į mentorystės programą, mano tikslas buvo pakelti pajamas ir tai puikiai pavyko. Po dalyvavimo pirmoje sesijoje su mentorės patarimais ir mano pačios pakeistu požiūriu pajamos padidėjo du kartus, o po antrosios sesijos jau skaičiavau padidėjimą tris kartus. Man tai labai didelis pasiekimas, nes pagrindinis mano klientas – mano miestietis. Šiuo metu dalyvaudama e.comGo programoje esu išsikėlusi tikslą ištobulinti elektroninę prekybą ir tokiu būdu pasiekti dar daugiau klientų. O visos sėkmės paslaptis – pačiai patikėti savo idėja,“ – įkvepiančiai kalbėjo pašnekovė.

www.ukmerge.lt

Mus remia:

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas