S. Kazlauskas (dešinėje) padėkojo S. Kalesnykui.

Žmonės

Atsisveikinta su policijoje 32 metus dirbusiu pareigūnu

Tarnybą Ukmergės rajono policijos komisariate baigė Reagavimo skyriaus tyrėjas Sigitas Kalesnykas. Spalio 31-ąją į kolegos išleistuves susirinko didelis būrys bendradarbių.

Kaip pasakojo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, S. Kalesnykas rajono Policijos komisariate pradėjo dirbti 1991 metais Viešosios policijos Kelių policijos sektoriaus policininku. 2003 metais jis paskirtas Viešosios policijos Viešosios tvarkos skyriaus Patrulių būrio vyresniuoju patruliu. Nuo 2016-ųjų rugsėjo S. Kalesnykas dirbo Reagavimo skyriaus vyriausiuoju patruliu, o nuo 2021-ųjų lapkričio ėjo Reagavimo skyriaus tyrėjo pareigas. Už puikius darbo rezultatus pareigūnas buvo daug kartų skatintas, svarbiausi apdovanojimai – trečio ir antro laipsnio medaliai „Už nuopelnus“, pirmo laipsnio medalis „Už nepriekaištingą tarnybą“.

S. Kalesnykas buvo vertinamas kolegų už geranoriškumą, pagalbą, pamokymus. Išleistuvių metu ne vienas jį vadino savo mokytoju ir prisiminė, kokie buvo naudingi jo patarimai ir nuoširdūs pamokymai pradėjus dirbti. Palinkėti geros kloties naujame gyvenimo etape atvyko ir buvę bendražygiai – Aidas Dutkus bei Nerijus Butėnas. Jiedu pasidalijo darbo policijoje prisiminimais ir sakė, kad Sigitas visuomet buvo principingas bei darbštus.

Ukmergės rajono policijos komisariato viršininkas Saulius Kazlauskas padėkojo pareigūnui už darbo metus, skirtus tarnybai policijoje, bei įteikė dovanas. S. Kalesnykas visiems linkėjo sveikatos ir sėkmės.

„G. ž.“ inform.

A. KROGERTIENĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas