Taikliausieji pareigūnai ir varžybų organizatoriai.

Naujausi, Žmonės

Išrinktas geriausias šaulys

Asta KROGERTIENĖ

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė

 

Artėjant Angelų Sargų dienai Ukmergės rajono policijos komisariate vyko tradicinės šaudymo varžybos.

Entuziastingi varžybų iniciatoriai ir organizatoriai – Reagavimo skyriaus vyriausias tyrėjas Gediminas Kalesnykas ir Veiklos skyriaus antros grupės vyriausiasis tyrėjas Tomas Zimblys – nestokojo kūrybingumo ir sugalvojo netikėtas bei kupinas azarto rungtis.

Pirmajame atrankos etape dalyvavo 51 Policijos komisariato darbuotojas. Dešimt geriausių šaulių, tarp kurių – trys moterys, pateko į antrą etapą. Dalyviams teko savo taiklumą išbandyti trijose rungtyse: šaudyti į kabančias vienkartines lėkštutes, penkis kartus apsisukus vietoje nubėgti prie ginklo, užtaisyti ir šauti į taikinius, atlikti inscenizuotą situaciją. Pastaroji rungtis buvo įdomiausia ir sukėlė daugiausia emocijų, nes teko šaudyti iš dviejų ginklų, pasišviečiant žibintu. Tuo metu dėmesingumą trikdė garsiniai signalai ir prietema.

Susumavus rezultatus išrinkti taikliausieji šauliai. Trečią vietą iškovojo Reagavimo skyriaus vyresnysis tyrėjas Raimundas Lobinas, antrą – Veiklos skyriaus vyresnysis tyrėjas Titas Paknys. Geriausio šaulio titulas teko Reagavimo skyriaus tyrėjui Vaidotui Prėniui. Į taikliausiųjų dešimtuką taip pat pateko Audrius Kuosa, Alius Rasimavičius, Laura Bogdienė, Jovita Rasimavičienė, Vladas Butkus, Tomas Vainilavičius ir Neringa Kiškė.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • MMMM :
    Visu mazapimpiu toks pagrindinis pasakymas ir buna kad svarbu ne ugis
  • NNNN :
    Pats tu cirkininkas .. ugis ne rodiklis
  • :))) :
    Laimėtojas galėtų į cirką eiti, ten su jo ūgiu ir tokiomis užduotimis galėtų nors žmones linksminti, ko realiai jo tiesioginiam darbe ne labai pritaikysi....

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas