LPŽA Ukmergės rajono skyriaus valdybos nariai.

Žmonės

Išvažiuojamasis posėdis – prie Kurėnų ežero

Janina KUPRIJAŠKINA

LPŽA Ukmergės rajono skyriaus pirmininkė

 

Saulėtą ir šiltą liepos popietę LPŽA Ukmergės rajono skyriaus valdybos nariai surengė išvažiuojamąjį posėdį. Šių metų pirmojo pusmečio veiklą aptarėme prie įspūdingo Kurėnų ežero įsikūrusioje malonioje akims ir sielai sodyboje.

Visi valdybos nariai aktyviai pasisakė apie vykusius renginius, pasidžiaugė, jog senjorai noriai dalyvauja įvairiose išvykose. Buvo kalbėta ir apie neįvykdytus planus, pasitarta, ką galima būtų padaryti, kad organizuojami renginiai vyktų nustatytu laiku, būtų turiningi ir visiems įdomūs. Taip pat buvo numatyta ir kito posėdžio data, aptarta tolimesnė veikla.

Gaivus oras, nuostabi aplinka, svetingas valdybos nario Jono Stakausko priėmimas, jo nuoširdūs patarimai ir išsakytos pastabos įkvėpė noro tolimesnei veiklai ir bendram komandiniam valdybos darbui.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Atrodo per daug susireikšminę :
    Nu jo, va čia tai bent valstybinės reikšmės įvykis - LPŽA Ukmergės rajono skyriaus valdybos nariai surengė išvažiuojamąjį posėdį aptarti pirmojo pusmečio veiklą. Perskaičius straipsnio pavadinimą atrodo, kad čia jau kokie seimūnai surengė posėdį aptarti Lietuvos problemų. Tiesiog net įdomu pasidarė kokia jau čia ta svarbia valstybine veikla užsiima LPŽA Ukmergės rajono skyriaus valdybos nariai, kad tiesiog būtina apie posėdį oficialiai pareikšti rajono spaudai....

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas