Apdovanojimas įteikiamas Gediminui Kalesnykui.

Naujausi, Žmonės

Valstybės dienos proga įteikti apdovanojimai

Ukmergės rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyriausiasis tyrėjas Gediminas Kalesnykas už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą Liepos 6-osios – Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) ir Tautiškos giesmės dienos proga buvo apdovanotas pirmojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklu „Angelas Sargas“.

Šis apdovanojimas – ne pirmas ilgamečiam policijos pareigūnui. G. Kalesnykas yra tapęs geriausiu Vilniaus apskrities apylinkės inspektoriumi, iškovojęs geriausio šalies inspektoriaus titulą.

Apdovanojimas įteiktas ir Lietuvos šaulių sąjungos Karaliaus Mindaugo šaulių 10-osios rinktinės Ukmergės Vyčio 1002-osios šaulių kuopos vadui Linui Kavaliauskui. Lietuvos šaulių sąjungos vado įsakymu ukmergiškis apdovanotas III laipsnio Šaulių sąjungos pasižymėjimo ženklu „Už nuopelnus Šaulių sąjungai“.

L. Kavaliauskas.

L. Kavaliauskas prisipažino, jog tai jam buvo netikėta, bet maloni Valstybės dienos staigmena. Dėkodamas Lietuvos šaulių sąjungos vadui Albertui Dapkui ir Karaliaus Mindaugo 10-osios rinktinės vadui Mindaugui Miliui už įvertinimą, šį apdovanojimą L. Kavaliauskas skyrė savo šeimai už palaikymą ir Vyčio kuopos šauliams už bendrystę.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas