Žmonės

Paminėjome Senjorų dieną

Aldona KUZMIENĖ

Gausus būrys ilgai nesimačiusių, pasiilgusių pabendravimo Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacijos (LPŽA) Ukmergės skyriaus narių susirinko į Senjorų šventę.

Susibūrimo dalyvius pasveikinę skyriaus vadovai Stanislovas Laurinavičius ir Janina Kuprijaškina pasidžiaugė jų aktyvumu ir palinkėjo turiningai, linksmai praleisti laiką. Skaudu, jog su kiekvienais metais mūsų gretos retėja, vienas kitas senjoras iškeliauja į amžiną poilsį. Po tylos minutės labai jausmingą dainą išėjusiems paskyrė mūsų lakštingala Veronika Raulinaitienė.

Visų dėmesio sulaukė iškilmingai pasveikinti šių metų jubiliatai. Gėlės žiedas, jautrūs sveikinimo žodžiai sušildė jų širdis ir džiugino, kad neliko nepastebėtas draugų rate. Taip pat buvo pasveikinti aplankant namuose ir tie, kurie dėl sveikatos problemų jau negalėjo pabūti kartu su visais.

Kalbėjomes apie tai, kas jaudina pagyvenusius žmones, aptarėme, ką padarėme, ką dar galėtume nuveikti. Ryšių su Meno mokykla užmezgimas, įdomios išvykos, nuoširdi pagalba vieno kitam – dar mūsų ateities planuose. Skyriaus vadovai nuoširdžiai padėkojo tiems, kurie daug prisidėjo ne tik organizuojant šią šventę, bet ir įgyvendinant skyriaus planus.

Salėje linksmai sukosi poros ir nesinorėjo skirstytis. Buvo smagu, nes mus linksmino puikūs muzikantai Virgilijus Bareikis ir Vytenis Šikšnys.

Mūsų susibūrimas nebūtų toks įspūdingas, jei ne rėmėjų pagalba. Dėkojame rajono savivaldybei už materialinę paramą šventei organizuoti.

Viktoro PETRUNIN nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas